Helgens bravader och balettfortbildning

Hej hopp!
 
Redan onsdagkväll, dagarna går på och mörkret fortsätter att krypa på. Nu märks det att det är höst här uppe.
Frost om morgnarna, kyligt i luften sedan några dagar tillbaka och tjockare jacka har fått komma fram. Kallt i lägenheten då värmen inte slagits på, samma visa varje år, men jag bunkrar upp med filtar, te och tjocksockar. Ganska mysigt ändå. 
Träning och jobb i vanlig ordning, och idag var det dags för fortbildning i balett som jag höll i för lärare som undervisar i balett. Både praktisk och teoretisk lektion, med konkreta tips, metoder och diskussioner, och förhoppningsvis en dos av inspiration och tankar som väcks. Trots få som uppslöt så blev det bra ändå får jag nog säga. Och kanske blir det en till dag med fortbildning senare denna termin med fler lärare. 
 
Och nu äntligen kunde jag överföra bilderna från min och Rebeckas loppistur, och min träff med Ester för några veckor sedan. Vet inte varför det krånglat så länge. Men jag sparar på de karamellerna lite och visar vid ett annat tillfälle.
Ovan bilder från helgen bravader. Goda frukostar och njuta lite extra med smoothie, höstpromenad, en tur till Blomsterlandet och införskaffa en cyklamen (som för övrigt slokar något hemskt då den fick stå i solen en dag, rackars, glömmer alltid detta när det kommer till denna blomma!), en kväll på Clarion, god kinesisk middag på Waldorf och Rio 2 hemma. En blandad skön helg.
Något som inte var lika ljuvligt var att jag fick se att de plockat fram tomtar på Blomsterlandet. Vad?! Nu? De som känner mig vet att jag INTE är särskilt road av julpynt över huvudtaget. Fint hos andra, men här kommer inte mycket juligt innanför dörren. Men tomtar vid denna tidpunkten, det tog nog priset haha.
Nu kolla igenom morgondagens undervisning och dricka upp det goda chaiteet innan sängen väntar. 
Vi hörs igen till helgen!
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh så roligt med balett , är själv lärare inom dans :)

SV: Vad roligt att du gillade det och din soppa låter ju supergod :)

Kram

2014-09-25 @ 22:30:45
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Linnea - fotoblogg

Det märks verkligen på kylan i luften att det är höst. Jobbigt att värmen inte är på en men mysigt med filtar, tjocka tröjor och te :) Skönt att det ordnat sig med bilderna, tycker alltid det är jobbigt när det krånglar med bilder :/

sv: Tack så mycket! :)
Det var jätteroligt och givande, älskar verkligen barn! Kul att du också jobbar med barn och förstår den där speciella känslan och glädjen! :D
Ja, det känns extra roligt just eftersom det visar att de gillar och trivs med en :)

2014-09-26 @ 15:07:37
URL: http://girlinthewood.devote.se
Postat av: Hanna Karlsson

Vad kul med balett!

2014-09-28 @ 08:59:34
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0