I´m back!

                                                  
                                                        

HEJ!

It´s been awhile I know. Förlåtförlåtförlåt! Jag har varit på sprången.

Varit på vandring i regnet. Åkt söderut till bror och pappa. Sovit på ett bollhav. Lekt badkruka på en strand. Blivit utelåst. Sprungit på några kändisar. Nästan missat planet 2 gånger. Sovit hos en pojke. Och haft en massa annat trevligt för mej.

Kom precis hem genom dörren. Skönt! Äntligen få sova i egen säng.
Har så mycket att berätta, så många bilder att det inte e klokt. Inte klokt va.
Och trött. Jag är trött. Men på ett bra sätt trött.
Miljoner miljarder saker har hänt. Nästan.
Roligt. Ja, det har varit över förväntan. Och en del kaos har också letat sej in såklart.
Men det är okej. Det känns bra.
Jag ska berätta, men inte idag. Nu blir det Sex and the city på tv och nästan slockna i soffan.
Imorgon, ja imorgon, ska jag försöka få en tid att berätta historier. Mina historier.
Det blir na-na-najs vill jag lova. På återssende!

Tjohej, okej!

Spontanfest, filmsöndag och släktträff.


LÖRDAGKVÄLL. Uttråkad. Tristess. Väntan. Många om, många men och krångel. Men sedan kom belöningen, en sorts spontanfest. Javisst. Sent hann klockan bli, men bättre sent än aldrig va.

Några kända ansikten skymtade i den nyrenoverade lägenheten. Och snabbt, snabbt skulle det gå. Endast en timme hann passera och vi begav oss på äventyr i det som hade blivit en ny dag.
Efter en diskussion, en tappad cykel och ändrad kurs äntrade vi Heroes. Sprang på en Fredrik det första jag gjorde. Hallåja! Stannar dryga kort för stället var rätt fullt och kvadratmetrarna begränsade.  

Fötterna strejkar, ont säger dem, ont. Inget som inte har hänt förut, men rackarns vad aj de sa. En vän fick agera taxi. Fint.
I stället blir det Grace. Och det var kö! Ja, se där!
Ser en Mike och en Martin. Och David, det var länge sen nu! Blir en svängom på dansgolvet. Efter stängning kurrade visst magen till så det blir ett stopp för matintag. 

Anna Järvinens "Kom hem" på repeat i huvudet.
Och aftonens roliga ord blir tjejbesök. Han har tjejbesök. Haha. Japp.
Och diverse mer update.... Men där pausar vi. Helt okej, helt okej kväll. Dock lite kort. Men spontant e inte fy skam, nehej.
Och bilder sedan. Ja, blev inte mkt av fotograferande i all stress. En suddig gul bil och några måsar spanande på en lyktstolpe. Jamen.

                            


SÖNDAG.

Telefonprat. Promenad till mataffären. Sömnbrist. Sen middag på balkongen. Och varför inte en filmkväll med vänner. Na-na-najs.


En middag på balkongen bara så där.

Bestämde träff på Kvantum, som visst börjat med uthyrning av filmer. Jaha ja. Blev dock ingen film där. Sprang dock in i en Johan och snicksnackade ett tag. Och sedan, ja sedan. Såg en person, minnen påmindes, ord ville sägas och inte sägas. Vi tittade osäkert på varandra först, det var länge sen vi sågs. Kände knappt igen varandra. Men sedan klickade det och vi vinkade glatt. Det var Gustav, den snälla killens kusin. Ni som inte hängt med, har skrivit om det på min gamla blogg. Har tyvärr ingen kontakt med den snälla killen (jag utelämnar inget namn nej) men han ligger varmt om hjärtat trots allt och inget och hur det hela slutade.  
Å ena sidan ville jag stanna, fråga alla tänkbara frågor till Gustav, som tidigare hjälpt mej så mycket. Men å andra sidan, nej. Han ska inte behöva vara mitt emellan även om han kanske vill. Bollen ligger hos den snälla killen. Ja. För det var han som valde att gå. Det var han som gick den där natten, morgonen, och inte kom tillbaka.
Lämnades dock med en lite vemodig känsla efter mötet med kusinen. Mm jo.

Jag och mina vänner styrde vår färd mot Hemmakväll. Fortsatt raggning av film. Sprang på en Jonas med flickvän. Alla var visst på språng denna afton! Javisst. En godispåse tyngre och en film på det begav vi oss. Trevligt. Vi och våra filmkvällar. Mysigt. Och skvaller. Ja en del update kunde ju inte undgå, no no. Och cykeltur i natten. Hopps i säng.

                          

MÅNDAG.

Idag. Buss till morfar och mormor, länge sen nu. Och träffa kusinerna från Småland. Synd att det blev så kort bara! Och en kort sväng till stugan. Roligast var när morfar 85 år sätter sej vid middagsbordet och utbrister:

- Någon som vill ha renat?

Med det menade han någon som vill ha fruktsoda. Genomskinlig dryck ni vet. Haha. Morfar.Och. Lycka till imorrn kusin, jag håller alla tummar och tår! Och. Krya på dej nu mormor, krya på dej.
Min morfar och mormor är bäst i hela universum.

YES!


YES!

Jag fick den. Jag fick lägenheten!
Tjoho, ja, hoppfallera trala!

Äntligen lite flyt,  äntligen lite framåtmarsch.
Lycka och soluppgång.


För bra för att vara sant? slår mej i efterhand. Hm....
Äsch. Orka noja sej vaddå. Nu är nu och sen är sen.

Tjoho faderittanrej..... hej!

=)


080719


En lägenhet är ev på gång. Har tackat ja, så väntar på besked om jag ska få den.... Spännande!

Idag har jag fått tiden att gå på Storheden. Åkte ut i eftermiddags, hälsade på en vän och strosade långsamt bland second hand fynd. Finfint. Buss tillbaka. En promenad på det. Och en blombukett i det fria. Inte illa, inte illa. Och ikväll? Ja, vad händer ikväll egentligen....
En fest hos Anders i stan lockar smått. Men vi får se....

Det här var min dag:

Krångel teknik men bättre sent än inte alls.


Och ännu en gång har dator och internet spelat mej ett spratt, protesterat, och inte velat som jag vill. Men nu e vi igång igen. Håll tummarna!

Efter många stunders funderingar och hit och dit tankar så bestämde jag mej och bokade resan. Tyvärr blev det inget Sthlm och hälsa på Hanna :( Väldans tråkigt! No, no till Göteborg. Och inget Arboga hos bekanta. Buhu.
Men blir däremot, det som var högst prioriterat, en tripp till William och pappa i Nora. Så blev det.Och.
Jag fick ett telefonsamtal, ett telefonsamtal fick jag.
Plötsligt gick det lättare att andas och nu vet jag
så skönt att jag vet.
Lättnaden är obeskrivlig.


Onsdagen innehöll en tappad mobil i backen och en promenad in till stan med Peter.
Satt på Roasters uteservering en sväng. Blåsigt. Men trevligt, trevligt. Och en middag har vi att styra upp!

Torsdagen, gårdagen.
En sväng på stan på eftermiddagen. Leta present till mamma.
I Smedjan, påväg hem, i min egen värld, någon knackar på glasdörren. Högt hoppar jag.
Det var Dick som just slutat jobbet och skrämde mej. Sällskapade en bit på vägen. Tack för tipset som sagt! Nu tror jag mej veta vad modern ska få i present. Tjoho!

Dags för en upprensning, på tiden igen. Dammsuga, torka golv, dammtorka, tvätta fönster till kl 21. Ibland får man sina il.
Sedan behövde jag luft. Ut! Promenad.

Hade i princip hunnit stänga dörren så mötte jag en bekant. Spatserade vidare. I min egen värld, igen, vem kommer i världens fart och bromsar in med sin tjutande cykelbroms?! Martin. Var påväg och spela volleyboll.
Åt samma riktning, ja då sällskapade vi. Pratade festligheter och roliga upplevelser. Vi kanske syns imorrn!

Fick lite skvaller om personen Någon av en vän per telefon. Eller mer update; info. Äh! Känns... ja hur känns det? Tråkigt att du hindras. Men samtidigt rör det mej inte nämnvärt, låt det rinna ut i sanden, då kanske det inte var värt så mkt.

Fredag, sista vardagen på veckan.
Plockat, rensat på balkongen. Och det blev sol, som Martin sa!


Och ett streck på himlen.


Trästocksfestivalen. Ett år sedan sist nu. Blev tyvärr ingen vistelse i år! Pågår för full hus men lyssnar på Anna Järvinen som kompensation.
Förra årets festival, ja. Det var då uttrycket "rackarns!" kom till bruk. Jo. "Rackarns!" sa killen med skarp röst utanför vårt tält. Ett mkt användbart uttryck tyckte jag och Hanna som därefter började använda det flitigt. Se där!
Det var då vi tog fel på tiden (mitt fel!) och kom till sista tonerna av Asha Ali´s "Fire, fire".
Det var då Mr X var överallt. Och allt uppebarade sej igen just för att duär du.
Det var då Olle Nyman gav en hejdundrades show. Fantastiskt fint. En parentes och ett roligt sammanträffande, sist nämnda kille med band spelar ikväll kl 21, snart, på Teaterrestaurangen!

Förresten, har nog glömt berätta. Intagningstider. Jag kom in! Till hösten blir det plugg. LTU-96502 . Skönt!Och en himla massa update!


Ingen kraft, ingen ork. Energi vart är du när jag behöver dej som bäst?
Förra veckan är avslutad, en ny har påbörjats. Tack och lov för det!

Allt som möjligtvis av någon anledning kan inträffa på samma gång, inträffar naturligtvis samtidigt på en och samma vecka. Och nej det är inte jippie hurra roliga saker. Det är tunga jobbiga mörka saker som man helst vill slippa.

Igår måndags avslutades så äntligen flyttbaletten. Andas ut. I sista stund lämnades nycklarna in. Efter om och många men fixade det sej och det är jag väldans glad för.

I torsdags var det kalas. Trio t o m. En Linn fyllde sista tonåring. Och en Ida & Stina blev 20 something.. De två sistnämda firade med marängtårta på torsdagsaftonen. Fint.

Hann fixa presenter precis när jag fick en ledig lucka, så det ordnade sej. Träffade däremot på en otrevlig incident strax efteråt. Inga namn, ingen situation vid bokstav. Men en påminnelse, en otrevlig sådan.
Och jag fokuserade och tänkte och blundade hårt och önskade att tiden skulle snabba sej för en gångs skull. Skyndade mej ut, sprang nästintill och cyklade hem. Och tror ni inte att jag glömde köpa födelsedagsblommorna. Jo! Så jag fick cykla tillbaka. Och då var du borta tack och lov.

Och lördagen sedan. Lördagen.
Sprang på personen vid namn Någon. Och hans tjej. jag hade bråttom, vi hälsade inte, jag vet inte om du såg mej. Jag orkar inte höra av mej för du anstränger dej inte. Och jag tror att det har med någon annan att göra. Ja, se där.

Och.
Jag fick veta.
Något hemskt fick jag veta.
Hur blir allting såhär?
Men du vaknade till liv och är på jorden igen.
Jag är tacksam åh jag är tacksam för varför ska du dit borta och göra?
Tids nog kommer vår tid.

Men.
Ja, men.
Nu får jag inte tag i dej.
Så jag undrar, grubblar.
Är du kvar?
Du svarar inte så jag funderar fortfarande.
Och ingen annan svarar heller.
Jag hoppas att detta inte är det sista ifrån dej.
För vad gör jag utan dej?
 

Efter dagens omtumlande blev det mer att vänta. Kind of.
Fest, det var fest. Linns födelsedagsfest. Förfest innan. Plockade blommor till värdinnan.
En hop på ett gäng vi var 15 styckna på ett ungefär.
Blandade känslor. Vill inte gå in på för mycket, känns ändå som passé just nu.
Därför tar vi det roliga istället.

Fest. Trevligt. Blommiga kjolen. Allsång på altanen. Korttrix att filura ut.
Pianokavalkad. Jeff Buckley. Strumpbyxorskratt. Tupac. Förvåning. Choklad.
Hur tänkte vi där?

                                                          
                                                                                                           Påse på huvudet, jamen sure! 

 


Följt av nattpromenad med grabbarna som blev less av mitt blomplockande på vägen haha. Men som envist ville räkna alla blommorna efteråt. Jamenvisst!
Och sedan blev det söndag. Fylld med samtal, ord. Låt mej säga såhär, jag är glad att det inte är söndag idag.
Orkar inte fixa och trixa för jag kan omöjligt räcka till, till alla. Sant men så är det.

Ja och sen var det, det där.
Jag tänkte på dej. Ja, jag tänkte på dej.
För om det stämmer, om det är så som jag kämpat mej till att förstå.
Gnuggat energiknölarna så de bedövats.
Begravning. Det var begravning i söndags.


Måndag, igår var det måndag.
Sista rycket med flytten som sagt. Stressade som en tok när städfirman ja... när det blev som det blev.
Cyklade som katten, och hann! Victory. Tog en glass, satt vid hamnen en stund.
Tisdag.

Skymtade personen Någon av en slump på hans jobb.
Har varit på en bra föreläsning. Blivit bjuden på lunch.
Lyxat till det med glass. Känt mej otillräcklig. Kollat flyg och tågbiljetter.
Och har fortfarande beslutsångest.

Ska bli bättre på update. Blir alldeles för långrandigt annars med all info på en gång haha =)
Är dock oerhört trött. Letar energi. Men.
Håll tillgodo!

Flyttlass, bilkrock och en del annat....


Hej, hej, hej.

Jag är trött. Mkt trött ska ni veta. Har varit en lång dag, en väldigt aktiv vecka.
Flyttvecka igen. Jag börjar bli trött på att flytta, åt mej och åt andra. Otroligt. Men tillslut får man se lite resultat och sånt är alltid glädjande.

Hela denna vecka innebär flyttning. Mån-fre. Och avslutas på måndag nästa vecka. Skönt!
Men till hösten, ca 2mån bort, ja då börjas det nog igen. Men det tar vi då....!

Måndagkvällen innehöll däremot en chokladkaka och en film hos vänner. Trevlish! Och på cykelturen hem stötte jag på detta fina:Igår förresten, tisdag, ja igår var en rätt lustig dag emellanåt. Mitt i allt städande och flyttande.
En plånbok som bara låg där mitt framför mej. Den var inte min. Så jag började leta och spåra och tillslut fick jag tag på en person som visade sej vara ägaren. Bestämde möte för överlämning när jag tagit mej in till centrum.
En tacksam Erik. Haha, ja det var roligt. Och sedan påväg hem, då möttes jag av denna syn.


En kökskniv på gatan bara sådär en tisdag. 

Och idag, då. Ja idag, vad säger man? Vilken dag!
Om jag hade hunnit hade det blivit bio med tjejgänget, Sex and the city, men det hann jag ju inte med dessvärre.
Gårdagen var nog tung, men mkt hann bli gjort dock. Och tur var väl det. Idag var värre. Men sakerna på  "att göra listan" kunde bockas av ändå. Men oj vad mucho som gjorts. OJ!
Alla kläder är packade, skor, allt i badrummet - check, flyttkartong efter flyttkartong. 
De miljoner samtalen som skulle ringas, - ringda. Elbolag, telefon, energi.....
För att förstå lite bättre, ett gäng bilder som säger mer än tusen ord:
En byrå med sin stol.Vad sägs om denna samling?Någon som sa slips?!Retro!


                                                                    

                        

                                                                 
Kan inte beskriva hur mkt som gjorts. Jag är helt slut! Och en del krångel stöter man ju också på, på vägen....
Tycker det är tråkigt, när det verkligen gäller, ja då helt plötsligt är det helt tyst. Tyst.
Hoppas det svider rejält efteråt när allt är försent för det är då ni får stå ert kast.

Ett samtal. En fråga om hjälp som hade blivit lovad. Slag i ansiktet, -som vanligt. Varför?
Lamt. Fegt. Falskt. Patetiskt. Omoget.
Men jag sa minsann ett sanningens ord. Och för första gången någonsin blev du tyst. Första gången!
Du var nog inte beredd. Och kanske insåg du själv hur dumt orden från din mun lät. Man kan ju hoppas iaf!

Och nu vet jag. Så många chanser, så många gånger. Aldrig mer ska jag be dej om någonting aldrig ska jag besvära dej för när det verkligen gäller, på liv och död, ja då struntar du fullständigt i det nödvändigaste.
Vad hände med solidariteten, respekten och människors lika värde som du så fint höll ett tal om i höstas? Tappade du bort handlingskraften på vägen? Yeah well.....

Jag ska inte ödsla bort mer ord på dej för det är det ändå inte värt. Ingen mer energi ska gå till spillo. Så!

Det fixade sej, det ordnade sej tillslut. Tack mamma för att du ställer upp och jobbar som en tok när många andra sviker och drar. En blommande äng ska du ha och vackra stjärnor. Tack!

Och gissa vad mer som hände mitt i all stess och tidspress? Jo, vi krockade med bilen. Pang bom sa det och bärgningsbilen fick komma. Det är så typiskt. Men vi klarade oss bra. 
Sprang och letade en lokal kort därefter, skulle lämna tillbaka en del material. Fel våning, fel hus, fel adress....
Gick och gick, spejade, spanade, hamnade mitt i skogen bland lerhögar och brännässlor.


Men alltid ett tillfälle for documentation!


Och tillslut så blev det rätt. Ja och tjoho! Finally

Och nu e jag så trött, så trött och förhoppningsvis somnar jag gott sedan.
Vänner, ni som fyller år, ni får förlåta mej för att jag troligtvis inte hinner köpa en gåva. Men det kommer i efterhand och då har ni väntat gott. Den som väntar på något gott var det alltså....


         

Och jag vill som bara krama om dej för jag kanske också vet, jag kanske också har en aning.


Och jag tror att jag börjar få ihop det nu. Börjar falla på plats en del.
Det är precis som ett pussel. Som ett pussel där en del bitar gått och gömt sej. Som om man måste leta, leta, för att hitta det som fattas.

Men det kommer. Jag gissar mej till, tänker så det knakar för att försöka förstå.
Och jag tror att jag är på god väg. Jag tror jag börjar få ihop en del.

Det senaste.
En vecka sedan något uppenbarade sej. En liten hint, ett litet tecken.
Och nu, som av en impuls och en detektiv på spåret. Ja, kanske är det så...

Jag tänker på dej. Du ska veta att jag tänker på dej!
Och jag känner att du bryr dej. Din omgivning tar din uppmärksamhet.

Men jag tror inte du glömt. Dina tankar är bara någon annanstans.

Och jag vill som bara krama om dej.
För att du ska veta att det finns någon som är här för dej.

Egentligen lever vi ganska lika, du och jag. På sätt och vis.
Därför blev jag så arg när du vände mej ryggen.
För jag kanske också vet. På sätt och vis. Jag kanske också har en aning.
Men du tänkte nog inte så. Du tänkte bara rakt fram. Jag tänkte mer åt sidan.

Men spela roll.
För det är bara du som vet.
Och var för sej vet vi. Men inte tillsammans. 


Lördagsmys och söndagsmat.

Lördag. Igår var det lördag.

En vän ringde på eftermiddagen, undrade vad kvällen hade att erbjuda.
Vi bestämde oss för att boka in en filmkväll med tillhörande snacks.

Tog min cykel så när kvällen kom och trampade iväg. Och jordgubbar, jordgubbar måste vi ju ha!
Slängde ner ett gäng som fick följa med. Mmm, mumma!

Persbrandt var lika rättfram som vanligt. Ja, det blev visst en Beckfilm.  Se där ja. Trevligt! 

Godis och chips i all ära avverkades. Och ett och annat uppdaterades sen sist.

<3    

Och så blev det visst söndag.

Tvättdag och sova länge dag. Cykeltur till Kvantum.
Laga couscous med grönsaker och bacon, mums. 


                          

                                             Och en Ben & Jerry´s på det!


                                        

Och när du gick stannade resten kvar.Nej, åh nej. Eller var det ett tecken?

Du kom in, visade dej synlig. Det utspelade sej alldeles nyss.

Det var länge sen nu. Jag funderade. Noggrant funderade jag. Bestämde mej tillslut.
Jag vill säga, så att du vet. Då kanske du känner dej lugnare, då kanske jag kan slappna av för att du vet.

Men jag hann inte. Nej, jag hann inte.
Och nu känns det en aning i hjärtat. För jag hann aldrig säga. Aldrig förklara. Berätta mina ord.

Men så tänkte jag igen.
Kanske var det meningen. Kanske var det så. Ett tecken?
Jag skulle inte säga. Vi skulle ha det osagt. Lämnat det för vinden.

Men nej, jag vill inte riktigt tro det.
Och nu sitter jag här och undrar smått.
 
Men samtidigt.
Du sa ingenting själv.
Valde att inte säga någonting. Som förra gången.

Vi sågs.
Tittade lite.
Och sen var det över.

Och jag vet aldrig när jag ser dej mer för allt är så konstigt sen den där natten den där morgonen halv fyra för vi pratar visst inte längre.
Jag vet lika lite nu som jag visste då. Men jag har fått insikt. Börjat tänka i andra banor, försökt gissa mej till. Försökt förstå hur du möjligtvis tänker.
Jag undrar om du gör desamma.

Och jag undrar vad du gör och hur du mår och hur du tänker nu.
För jag undrar så.
När du gick stannade resten kvar.

Festligt med grabbarna.

Telefonmöten på dagen. En kort sväng på stan på eftermiddagen. Åkte förbi pappa en kort spontansväng.

Gick in till stan för att hämta min cykel, och ta ut lite pengar. Vid bankomaten träffar jag två tjejer. Lustigt möte. Märkligt. Fick mej att tänka på utomlands och jag kände mej så himla svensk och min 1 meter gräns. En tjej sa att jag hade en fin röd kjol, hade sett mej förut och frågade hur gammal jag var. Varpå vi stod och gissade varandras åldrar på Storgatan en fredag. De skulle visst ut och undrade om jag skulle hänga på dem nu på en gång. Jag tackade men avböjde dock. Märkligt. Haha. En liten historia i ett litet Luleå. Jamenvisst.

Ett sms. Jag fick ett sms. Jag hade tänkt skriva ett besviket inlägg om ett upprepat eko utan svar. Men det uteblir. Varför? Jo, för att jag fick ett svar. Ett sms. Det ni!

Kvällen kom och beslutsångesten också....
Nog för att jag näst intill jämt har svårt att bestämma mej, men denna kväll tog priset I say.
Frågan gällde utgång eller ej. Jag var trött, behövde spara pengar, hade inte så stor lust att gå. Men fördelar som; vara med fina vänner, prova ett uteställe jag inte varit på och man vet aldrig hur en kväll slutar lockade  och vägde upp. Utgång med pojkarna fick det bli!

Lugn förfest hos en vän i stan. Kollade youtubeklipp där visst en av vännerna var med. Inga namn nämnda haha! Roligt. 
Pratade om en middagsbjudning med Carola och ett midsommarkubbspel med Jöback. Försökte få volym på datorn som envisades. Ett tuggummi hade visst brett ut sej på sängen. Funderade på om vår väns blomma var en potatisplanta eller inte. Och skrattade däremellan.

   
Skon försökte springa i kapp tiden.En potatisplanta?


När klockan blivit midnatt styrde vi stegen närmare centrum. Kafelino!
Gratis blev det också, behövde inte betala. Jag tackar!

Ibland är pojkar bättre än flickor. Lättare. Rak på sak och inget krångel.
Här väntade man troget på varandra punkt. Inget tjafs, inget kanske, men, om, jag vet inte. Sånt gillar vi skarpt!
Det är ta mej den, det bästa, när jag går ut med dessa två pojkar måste jag säga. Vågen!

Dansade i natten och sprang på några esteter och en del andra bekanta folk som Axel, och en Bella i nya brillor.
Na-na-najs!
Blev ingen efterfest med tillhörande poolparty. Sömn lockade däremot. Inte fy skam det heller.
Blev en påspringning av en sjungande Elmo och sedan hem till Dick för en avrundning. Sedan hemåt.  


Så här ljust ute kan det vara i dessa breddgrader klockan 03.03.


Kärleken uppenbarade sej på en telefonkiosk bara sådär.Storgatan, den berömda. 

                                                                  

Kärt återseende!                                    Samtal.     

                                   


                                                                                     
                                                                Spontandans á la Peter. Nedskräpning dokumenterad.


                                                                   
hej, hej.                                                          pojkarna.


Söndag-Torsdag.

Går rakt på sak, varför inte fortsätta när man ändå håller på. En söndag och sedan kommer en ny vecka. Denna vecka.
Och den såg ut?
Jag något i stil med det här:

Sön 29/6-

Lugn och skön dag. Plockade en blombukett på kvällskvisten och promenerade till en vän. Såg en film, åt lite godis. Åkte hem i natten. Vad att inte tycka om.


Mina skor såg lustiga ut.


Mån 30/6-

Städa, packa, rensa det sista. Sedan på eftermiddagen kom flyttbilen och tog mina grejer.
Och efter lite tur fick jag träffa Mari också. Alltid lika uppskattat! Tog en promenad i solskenet från mej.

                                                                               
Spatserande runt sjön, såg en musiker?, tittade på fina blommor, gick över malmuddsbron med kisande ögon. Satte oss på Roasters en stund. Med en kopp te och en kaka när de börjat ljusna av. Tittade på folk, förde samtal.
Roliga sammanträffande påträffades.
Pojken vid namn Någon har en lillasyster som gått i samma klass som en tjej som satt på uteserveringen. Denna tjej råkar även vara den berömda Mr X förra flickvän. Hängde ni med? Så kan det gå i lingonskogen. Lustigt när vi just i det ögonblicket pratade om denna Någon. Ja, saker händer, ja. Haha.


                                                                               
                                                                        Det hade fastnat något läskigt i trädet.


Min macka där kaviaren råkade bli ett frågetecken.


Tis 1/7-

Fick syn på något. En tanke väcktes. Kan det vara....? Min tanke gick till dej.

Jag undrar, oh, jag undrar. Fortfarande.

Efter avslutade möten och strålande sol. Buss till Piteå. Konsert och middag vankades visst.
Opera och rysningar genom hela kroppen 1 ½ timme. Det var finfint det.


Ons 2/7-

Strosa på stan med Mari en sväng på eftermiddagen. Åt en kycklingsallad på kära Mcm. Gott! Och en Anna kom förbi och joinade gänget också.

Cykeltur i regnet. Filmkväll hos Lina vid 20-tiden. Ida och Stina var också där. Beck stundades!

                                            
Påväg hem.


Tors 3/7-


Har äntligen fått tag på det sista ang den andra flytten. Skönt!
Solen har stekt på, det har varit varmt idag.

Annars har jag syselsatt mej med:

plockat  b l o m m o r som jag gett till nån. letat flygbiljetter som sprungit bort. suttit i telefon en massa. cyklat till pappa.

konverserat  l ä n g e med en dj.

köpt keso och ahlgrens bilar. pratat med peter ikväll. haft  k l ä n n i n g  på mej. sorterat bilder.

funderat på att åka till udden fast jag hann aldrig. hittat min cykelnyckel. slängt iväg ett efterlängtat  s m s till pojken vid namn Någon. och druckit en massa vatten.


Bland vänner en lördagkväll.


Hej, hallå!


Bloggtorka? Ja, faktiskt, en aning. En dator och ett internet som har krånglat till och från 1 vecka nu.
Och idag, en massa sol, en massa värme. Dvs, vill vara ute, ute i det fria. Men här är jag nu, tada!

En liten update kanske kan vara på sin ordning. Jamenvisst, då kör vi:

Lördag 28/6-

En kort sväng på stan med Lina på dan. <----Ojdå, där blev det visst rim.
Sprang på en massa människor gjorde jag oxå, för alla var visst på stan denna dag.
Bl.a. Henke och Nils! Så roligt! Från vårt lilla gäng i Piteå. Se där! Har inte setts på 1 år sen de flyttade till Uppsala.
Pratade och skrattade gott. Verkligen roligt.
Dagens mest förvånande min och roligaste påspringning vill jag hävda. =)

Handla på Kvantum en sväng och planera kvällens upplägg med Lina. Sedan cykeltur till pappa en sväng.


Del av en utstyrsel.

Hem igen. Middag. What to wear? Sms.ande, ringande. Allt i vanlig ordning.
Hoppas på cykeln igen och trampa till Skurholmen. Ett mysigt litet gäng hade kurat ihop i sofforna. Hanna och Oskar från Sthlm, Stina och givetvis värdinnan själv, Lina.
Lite lekar och en del vin senare. Taxi och färd mot staden. Möta upp Mari som ville joina skaran. Och sedan Grace. Lite folk. Sent öppnade de det stora dansgolvet. Ingen kö till toaletterna. Detta var olikt. Men helgen till trots så pågick ju diverse festivaler, så därav den folktomma förklaringen kanske.
Men Peter var minsann där! Glada du. Och en Miriam såg jag oxå. Rutiga Martin vinkade vid andra sidan bardisken. Sorry för nya smeknamnet men det kom spontant. Och vad ska man göra med olika vänner som har samma namn? Ja säg det.
Dublinborna, Ester och Gustav hittade oss! Dansade lite, pratade lite, tog lite kort.

Runt 03-snåret och stängning och när Max var överfullt av folk som var hungriga, sprang jag och några till på en annan Martin. Hade visst varit på Bryggis och svängt sina lurviga, tills visst brandalarmet hade gått och de fått stänga tidigare. OJ! Ja, så kan det visst oxå gå.
Tasty var oxå fullt med folk, det fick bli Korvgubben. Efter x antal lång väntan, med tillhörande strul, och en vän hade lessnat, satt vi där, jag, Mari och Martin och mumsade i oss. 52kr fattigare. Och så gott var det inte ens, smakade mest vatten. Missnöjd.
Knatade hemåt genom staden. 
                                                                                          
Några tappra simmare!                                                              Någon hade tappat sina skor.                                                                                     
Blommor i sommarnatten!                                                         Gående genom staden.
         

Fick skjuts. Pratade prenumerationer och lösnummer i bilen. Roligt!

Möttes av en ny morgon. Och sedan var det dags att sova.

RSS 2.0