Ispromenad och drömmer om balkonginredning.

Se där, ett inlägg till kommer lastat! 
Idag har det jobbats på kontoret och har fått en hel del gjort. Skönt.
Och pluggat matte väl hemma. Bra dag rent produktionsmässigt.
 
Igår på Annandag Påsk njöt jag av en härlig promenad på isen.
Tänk att jag har världens bästa utsikt, bor bara några meter från älven.
Underbart. 
Längtar efter att inreda balkongen och drömmer mig bort.
 
Och imorgon, ja då är det visst någon som fyller år.
Ja redan, tydligen.
Det kommer nog bli en fin dag på många sätt.

Glad Påsk 2016!

Glad Påsk!
Jobbade Skärtorsdag och fått påsk-kort i veckan, fint.
Sedan har det varit lediga lata dagar som fyllts med filmtittande, en kort vända på stan, städning, inköp av mer blommor (!), och idag en tur till morfar med mamma. 
Inte så spännande dagar direkt, tristessen pockar nästan på. Som den alltid gör när jag går från arbetande till helt ledig. Påskmat har det inte heller blivit något av faktiskt, har knappt känts som påsk för mig (haha bittert det lät). Men ledig är jag.
Ska in och jobba på kontoret på tisdag några timmar, och även planera lite nya balettövningar. Annars är mina tankar mest på nästa helgs födelsedagskalas. Jag fyller ju år på onsdag, men huserar festligheter på lördag.
 
Var i alla fall till mitt kära Blomsterlandet (hehe) och köpte lite mer blomster. Gula tulpaner, påskliljor, krokus och pärlhyacinter. Dessa blommor alltså...
Till veckan ska jag spika upp lite tavlor på väggarna, promenera och ev till Ikea. Trivs så bra här hemma!
 
Trött idag, somnade till mitt i filmen. Men gläds åt att vi kunde åka upp till morfar och lösa korsord och fika!
 

Festlig lördag och promenad på isen med Rebecka.

Hej där!
 
Påskveckan är här! En jobbdag kvar för mig innan lite påsklov. Kommer dock behöva åka in till kontoret en dag, samt skapa lite nya övningar till mina dansgrupper, men annars ska det bli skönt med lov igen.
Idag hade jag och min vän och kollega A avslutning med vår grupp; Dans för ungdomar i behov av särskilt stöd. Känns tråkigt att sluta redan, det har varit så roligt och lärorikt. Tänk att vi hållit på i två terminer. Nu håller vi tummarna för att vi kan fortsätta vår kurs till hösten igen. Hoppas!
 
I lördags träffades äntligen jag och Peter efter att ha gått om varandra en tid. Lagade middag hemma hos mig, en indisk gryta, och drack vin. Och sedan blev det en utekväll. Först hem till en kompis till Peter, sedan en snabb vända till Hemmagastronomi, förbi Cg:s systerkrog där jag inte varit förut, och slutligen O´learys. Vilken helkväll minsann!  
Söndagen startade jag med en förmiddagspromenad med Rebecka i solskenet. Gick på isen och njöt, härligt. Och visade även lite provbågar jag lånat hem. Nu är ett par beställda, spännande!
Åkte och tittade på ett bord och stolar på eftermiddagen. Jättefint, men lite för stort tyvärr, så det blev inget köp. Däremot blev det blomsterinköp på Blomsterlandet. Påskliljor som lyser upp i köket och vardagsrummet, fint. Jag ska visa senare!
 
Hemskt det som hänt i Bryssel! Fruktansvärt verkligen. Vart ska detta sluta? Vad händer med världen?! En börjar ju tappa tilltro till mänskligheten. 
Något annat som också hänt... Jordskalv. Uppmätte visst 4,2 på Richterskalan. 

Namngivning för lille A förra helgen.

Hej!
Dagarna bara rusar förbi och jag har glömt att blogga. Så enkel är den förklaringen.
Jag är verkligen ingen bra bloggerska nuförtiden, förlåt!
 
Förra helgen, fredag för prick en vecka sedan, åkte jag till Umeå efter jobbet. Det vankades ju namngivning för söta Albert, Mari och Arons sexmånaders bebis. 
Resan ner var dock en klass för sig... 
På busstationen utbröt bråk och tre polisbilar kom till undsättning. Bussen var sen och alla trampade otåligt. Men tillslut kom den och vi åkte iväg. 
Efter några timmar började några tjafsa på bussen, eller rättare sagt en ung kille. Som inte ville ge sig, göra sin röst hörd på hela bussen. Efter några mil till ringde personalen på bussen polisen och vi blev stoppade strax innan Umeå. De kastade ut den unga mannen och stod och pratade med honom där utanför. Tiden gick och det kändes som om vi aldrig skulle få komma till slutdestinationen. Men den som väntar på något gott...
Äntligen! Mari mötte upp mig och vi åkte hem till dem. Fick se den nya lägenheten, åt sen middag tillsammans, målade naglarna och strök kläder inför morgondagen. 
Vaknade till lördag och förberedelser och sedan namngivning. 
En fin dag, tack för att jag fick dela den med er!
Tidig lördagkväll åt vi middag på Allstar, jag, Mari, Aron och deras familjer, och lille Albert såklart. Och sedan tog jag bussen hem igen. Ett intensivt kort dygn, men lika härligt för det. Hoppas vi syns snart igen!

Våfflor hos morfar, titta på tapeter, middag med jobbet och bara vara.

Ovan, utanför morfar. Och ett gäng tulpaner hos mig i vanlig ordning.
 
Hej!
 
Så börjar detta sportlov lida mot sitt slut. Skönt har det varit, det behövde jag allt.
Tagit det lugnt, samtidigt som jag fixat med diverse saker.
 
I onsdags åkte ju jag och mamma upp till morfar och hälsade på. Åt nygräddade våfflor, och frågade om morfar kunde berätta hur han och mormor träffades. Fint.
I torsdags träffade jag upp Lina på stan. Hon gjorde mig sällskap när jag tittade på tapeter. Jag har lånat hem en bok som jag ska lämna tillbaka till veckan. Det blir vitt i hallen och köket, och ljusgrått i sovrummet och vardagsrummet. Men det finns ju så många olika kulörer... Det gäller att bestämma sig:) Snart så.
Storstädat, tvättat och lagat matlådor inför veckan har jag också hunnit med. Så obeskrivligt skönt när hela lägenheten är fräsch och doftar gott.
 
Fredagkvällen spederade jag med arbetskollegorna på Bistro Norrland. En av våra lärare har gått i pension och kommer senare i vår att flytta ner till Skåne. Det kommer bli tomt utan dig, H. 
Hittade en så fin matta i lördags till sovrummet, som dessväre var slut men som skulle komma in till veckan. Hoppas få klart så mycket som möjligt i lägenheten innan födelsedagen.
Till veckan blir det jobb, och till helgen vankas namngivning nere i Umeå. Längtar!
 

Sportlov, middag hos mamma och att hinna med livet.

Hej!
 
Det har blivit mars, och nu har jag äntligen lite sportlov! Så skönt. 
Jobbade på in i det sista när musiken för alla danserna skulle in till Danssagan i fredags (närmare bestämt kl. 24). Jag har varit helt slut hela helgen. HELT SLUT. Som om luften gått ur mig, alldeles knockad. Men nu efter lite sovmorgnar och friskluft känns det bättre.
Samtidigt som det är skönt att ta det lugnt, känner jag att jag klättrar på väggarna och måste ta mig för någonting. Inte bara slappa hela dagarna, det fixar jag inte. Hm, ja jag vet. Så jag har tagit det i min takt och haft lugna morgnar och sedan varit på stan både i måndags och idag och gjort en del ärenden. Bockat av från listan, axlarna sjunker ner. Och, vågar jag säga, var på jobbet i måndags och kollade mailen. Haha nej jag är inte jobberoende. 1, max 2 gånger, behövde jag faktiskt åka in, och gärna då i samband med ett ärende. Se där! Blanda nytta med nöje.
 
I söndags åkte jag så till mamma, jag har inte varit där sedan tretton dags-helgen. Nu var det på tiden att ses med andra ord. Hann äntligen få umgås, prata på och äta middag ihop. Den tjusiga (inte) bilden ovan är från i söndags. Måste bli bättre på att fota! Jag har helt enkelt inte hunnit under veckorna. 
Nästa helg spenderar jag i Umeå hos Mari och Aron och deras lille Albert då det vankas namngivning. De ska bli så mysigt! Så idag fixades en gåva.
 
Imorgon åker jag och mamma till morfar, vilket också är så efterlängtat. Inte varit där sedan jul ju. Så fint att få ses! Då åker kameran med. På torsdag ska jag titta på tapeter (funderar på att tapetsera om hemma) och träffa Lina. Och på fredag blir det middag med jobbet. Härligt att få hinna med lite annat, det var inte igår!:)

RSS 2.0