Växter och en himla massa jobb om än kul sådant.

Högst upp en aralia, sedan guldpalm, följt av prickblad, benjaminfikus och sist men inte minst en calathea av något slag.
 
Hej hopp!
 
Blev visst ingen bloggning i helgen, det var fullt upp med annat. 
Jobbade till sen eftermiddag i fredags, följt av en sväng på stan och leta födelsedagspresent och sedan hem och storstäda och tvätta. Trött? Ja egentligen, men hann knappt känna efter. Skönt när man har sina il.
Lördag och planering av min moderna lektion. Det tar verkligen tid att leta musik, och hitta musik som inspirerar en till att vilja skapa. Och jag ger mig som bekant inte förrän jag är helt nöjd även om jag får jobba till kl 01 på natten.
Både på gott och ont ja. Fick i alla fall en hel del gjort, och som kändes bra.
Söndag och fortsatt planerande tills det var dags att åka till jobbet och agera danshandledare. Ja, jag handleder ju även i dans, vilket alltid är så givande.
Sedan hem igen och fortsätta planerandet av min undervisning. Och försöka se en film fastän jag  gjorde tusen andra saker samtidigt. Så typiskt mig. Påminnelse till mig själv: måste tillåta mig själv att koppla av. 
Så ja, det blev en jobbhelg kan man väl säga. Fick äntligen sova lite bättre natten till söndag, har sovit så ruskigt dåligt tidigare, vaknat av och an och drömt en massa. 
Om några veckor blir det lugnare. Lagom tills flytten faktiskt. Imorgon är det prick 1 månad tills det är dags. Spännande och kul!
 
Nej, jag skulle ju visa lite bättre bilder på växterna jag köpte för en tid sedan. Hm, bilderna blev väl lite sådär, knäppte av dem lite snabbt idag innan jobbet. Men liite bättre kanske man ser nu? Lite.
Hemkommen för några timmar sedan efter jobb på kontoret och kvällsundervisning i balett. Ska göra ett sista ryck och titta på morgondagens klasser innan det blir sängen.
Rackarns nu blev jag ju trött när jag satte mig här med en tekopp haha. 
Nåväl, på återseende!
 

Det är väldigt mycket på gång just nu!

Hej på er!
 
Jag har egentligen inte alls tid att sitta här. Men jag måste ju visa att jag är vid liv;)
Kom precis hem från jobbet och sitter nu ner och äter (sen) middag samtidigt som jag bloggar.
Det är mycket nu. EXTREMT mycket till och med.
Svårt att räcka till, hinner inte med allt jag vill. Men om några veckor lättar det.
Jag trivs bra på jobbet dock! Lär mig mycket och har kul. Men som sagt är det mycket att pyssla med.
Faktureringar, nyanmälningar, avanmälningar, mailkontakt, fixa personuppgifter som saknas, omgrupperingar, registrera medlemmar, skriva ut närvarokort,  o.s.v. o.s.v. Puh, är helt slut om kvällarna, eller snarare morgonen efter;)
 
Förbereda danslektioner på förmiddagen, jobba på kontoret på eftermiddagen, undervisa eftermiddag-kväll, jobba lite till på kontoret, hem och sedan förbereda ytterligare inför kommande dags dansklass.
Tur att jag trivs bra!:)
 
Just ja, tentan i matematik hade jag ju i fredags! Och jag hoppas och håller tummarna. Vi får se hur det gick...
I lördags hade vi upptaktsmöte med jobbet och sedan middag med thailändsk mat. Gott och trevligt!
Under söndagen hade vi Öppet hus med prova på klasser och jag höll i balett och modernt. Kul att vara igång igen!
Igår efter min egen undervisning gick jag på Balett Nivå 3, skönt att få träna själv och få inspiration.
Nu börjar även min och min kollegas dansprojekt ta form ännu mer. Affischen är snart klar och vi kan gå ut med informationen offentligen, yay! Idag hade vi möte och slog våra kloka huvuden ihop.
 
Bjuder på lite bilder från härliga dagar och kvällar vid hamnen till och från jobbet.
Gissa vad som hände när jag kom hem sent ikväll utan att fått mat i magen. Kompostpåsen gick sönder i trapphuset när jag var på väg ut till sophuset, och det var fullt med sopor utanför min dörr! Så det var bara till att städa upp. Haha jag orkade inte ens bli det minsta arg fastän jag är trött som få
 
Jobb på kontoret och undervisning torsdag och fredag, samt planera danslektioner i helgen. Och ev. behöver jag jobba söndagen även och handleda i dans. Yes. Så ser livet ut just nu! I helgen hoppas jag på att ha lite mer tid över och skriva lite till här inne. Vi syns!
 
 

Fullt upp jamenvisst och sista tentarycket.

Jösses denna vecka alltså! Just nu är det extremt mycket. För varje dag som gått har jag känt mig mer stressad, men det har liksom smygit sig på och jag har inte alls kopplat ihop det med stress. Tills för någon dag sedan, haha bra där att man lär sig med åren;)
 
Jobbar heltid just nu på kontoret och tar emot nyamnälningar inför höstens danskurser, samt fakturerar och svarar på mail. Men jag börjar komma in i det och det är roligt och lärorikt! Dock har jag ju en mattetenta som det snart är dags för att skriva. Närmare bestämt på fredag kl. 9. Så ni må tro att det är full fart här. Jobba heltid + plugga som en tok på kvällarna och lägga sig försent. Meeen, det är bara en kortare period och snart är matten gjord i alla fall.
Det kommer dock vara ganska fullt egentligen tills flytten i oktober. Håller ju även på att starta upp ett dansprojekt vid sidan av mitt andra jobb också. Trots mycket tungt och väldigt mycket plugg så har jag ändå en hel del energi, lär mig nya saker varje dag på jobbet och ser fram en höst med så mycket dans! Kul.
Jag har dessutom fått ännu mera jobb, till min glädje, som jag tackat ja till. Och jag kan nog låta axlarna sjunka ner en aning och konstatera att hösten kommer att ordna sig, för visst har det varit en stress att få ihop den jobbmässigt i tillräckligt många procent. Yay för det!
 
Ett möte har jag också hunnit avverka som jag hållit i för alla undervisande lärarna i dansmix som gick finemang. Och nästa vecka väntar Öppet hus med prova-på-klasser på jobbet och jag ska då undervisa i balett och modernt upp till 13 år. 
 
Den lilla fritid som hunnits med har jag varit två svängar på Blomsterlandet i helgen. Ja två, ni hörde rätt haha! Det där med grönt alltså... Nu är det en djungel här, med många härliga växter.
Och även piffat till badrummet lite med nya handdukar och en ny tvål.
Bjuder på några mobilbilder från veckan, systemkameran har av förklarliga skäl fått ligga orörd. 
Kommer nog inte hinna blogga något på en vecka dessvärre. Nu väntar jobb + plugg, och tenta på fredag. Sedan dansprojektmöte och upptaktsmöte på lördag och middag med lärarana, och slutligen Öppet hus och dansundervising på söndagen. Om jag har tråkigt? Nej, inte ett dugg!:) 
Soliga dagar har vi också fått, härligt att cykla hem och utsikten är så vacker som ovan. 
Bättre bilder på mina blominköp kommer, tills dess ha en bra vecka och håll gärna tummarna för mig på fredag!:)

Full fart med jobbstart och augustidagar.

Nämen hej!
 
Ett tag sedan nu. Ja jag tycker jag skriver det varje gång. Och augusti månad har redan anlänt.
Det är full fart just nu, därav den dåliga uppdateringen, och kommer så vara fram till slutet av augusti i alla fall. Så blir det lite glest här vet ni varför.
 
För prick en vecka sedan, 3 augusti, började jag jobba igen. Just nu är det kontorsjobb, planering av mitt och en väns dansprojekt, samt planering av möten innan dansundervisningen drar igång. Och jag klagar inte, lär mig massor och har roligt. Pluggar dessutom till min sista mattetenta som är 21 augusti och som närmar sig med stormsteg, så ja dagarna fylls till bredden just nu.
 
Marcus har varit uppe här i omgångar och åker söderut imorgon. 
Goda middagar på restaurang (Kulturens Hus och Bistro Norrland) har också hunnits med, och även någon kväll på Clarion.
 
Ovan blandade bilder från augustidagar. 
Solen har visat sig, och jag har världens finaste utsikt från jobbfönstret.
Godnatt och en fortsatt fin vecka till er!

RSS 2.0