Planerande av undervisning och mycket på schemat.

 
Hej på sena söndagskvällen!
 
En liten uppdatering innan det strax blir sängen. Längtar faktiskt till att gå och lägga mig:)
Veckan har tuffat på i vanlig ordning, tänk att jag redan jobbat 2 veckor efter semestern. Skönt att komma in i rutinerna igen. För var dag som gått så har allt fler löv blivit gula. Vi går mot höst.
Tidigare kände jag mig inte alls klar med sommaren. Ville ha mer soliga och härliga dagar, få njuta sommar. Men nu, så här några veckor när jag hunnit börja jobba, ja då känns det faktiskt helt okej med höst. Det är ju trots allt min favoritårstid. Så varsågod, du är välkommen nu hösten.
 
Helgen har innehållit planering av undervisningen. De flesta av mina dansklasser drar igång v.35, vilket ju är snart. Så här har det jobbat flitigt må ni tro. Denna gång var jag även smart nog att filma allt mitt material och fört över på datorn, vilket underlättar processen. Jag brukar endast skriva ner alla övingar, men då gäller det ju att komma ihåg det med kroppen sedan. Ibland är det lätt att man glömmer stegen trots att jag skapat övningarna själv. Det brukar bli en del ändringar under tiden så det är inte alltid lätt att ha allt i minnet. Men nu så!:)
 
Jag hann även med en sen middag på Cg:s med ett större sällskap, följt av en liten krogrunda. Helt okej, men börjar i ärlighetens namn bli lite trött på krogen. Middag med vänner och ett glas vin gärna, och någon mindre bar. Men krogen... haha äsch jag börjar kanske bli gammal;)
Pratade med Ida i telefon ikväll och uppdaterade. Så sällan man (jag) faktiskt pratar i telefon med vänner slog det mig, det blir mest sms. Nåväl.
 
En tuff veckan väntar med jobb på kontoret, styrelsemöte på tisdag och mer planerande av undervisningen. Upptaktsmöte på lördag och middag, samt fortbildning i balett lördag och söndag, och även öppet hus på söndag då jag ska undervisa ungdomar/vuxna i modern dans. Puh. Och sedan veckan därpå startar ju klasserna. 12 dagar jobb på raken med andra ord. Och därmed blir det nog en aningens tyst här. Men då vet ni.
 

Back to work efter semestern, bebisar som kommit till världen, söka nytt jobb och känslostormar.

Hejsan!
 
Jag ska börja med att säga att jag tänkt göra ett inlägg här i veckan, men tröttheten har tagit över varje kväll så det fick vänta till helgen istället.
I måndags var det så back to work again! Erkänner att jag inte riktigt var redo och längtade, även om jag trivs. Ibland vill man ju bara vara ledig längre. Det blev iaf måndag och det kändes riktigt roligt att vara tillbaka igen! Det gick snabbt att komma in i arbetet och energin har hållt i sig hela veckan, så kul. Sedan trivs vi ju så bra vi kollegor också vilket verkligen är värdefullt. Det har rullat på och det har inte varit lika mycket som jag hade trott. Vi har visserligen inte suttit och rullat tummarna utan haft fullt upp ändå, men har känts överkomligt helt klart. Dock kommer det nog snart bli mer att göra ju närmare kursstart vi är, men det tar vi då. 
 
Efter jobbet i måndags cyklade jag förbi Rebecka. Kändes lyxigt på något sätt nu när jag jobbar dagtid, att faktiskt hinna med något på fritiden på kvällstid. Jag fick se hur renoveringen artat sig och åh så fint det blivit!! Vi fikade och pratade ikapp, var ju länge sedan vi sist sågs. En toppenmåndag helt enkelt.
 
I onsdags hörde min kusin Jenny av sig och undrade om jag var hemma på kvällen, då de hade vägarna förbi. Så hon fick se hur jag bor numer och vi hann prata en liten stund innan de susade hemåt igen. Så kul, tack för titten!
 
Lördag och idag har det regnat hela långa dagen. Trist och grått. Jag har inte ens tagit mig ut och köpt en bukett rosor som jag tänkt. Höstväder och inomhusmys.
Annars då. En ganska blandad vecka faktiskt inombords. Känns bra att vara igång med jobbet och fasta rutiner igen som sagt, får alltid samma känsla varje år. Först lite smått ångest men sedan en känsla av lugn och energi av att ha många bollar i luften igen. 
En del tankar som irrar och far och ingenting jag tänker dela med mig av mer än att de är. Och får väl vara...
Någon har även fått ett sjukdomsbesked, den där dumma cancern. Men det är på rätt väg och nu hoppas vi på det bästa! Avslutar iaf med roliga nyheter, både lite nytt och sånt jag glömt säga.
Flera som jag känner har blivit föräldrar, hurra! S och J och även M och R. Allt har gått bra.
Och någon fler väntar smått fick jag veta i veckan, och i mars stundar nog även ett bröllop, grattis!
Något annat för övrigt, jag ska söka ett nytt jobb! Ja, jag ska behålla det gamla naturligtvis, men jag ska söka ett till, ett annat danslärarjobb. Vi får se hur det går att kombinera (om jag nu får det), men vi ska lösa det sa chefen:) I let you know, och trevlig lördagskväll!
 

Sista semesterveckan, muller och frisörbesök.

Hej där!
 
Denna vecka är min sista semestervecka, ja för på måndagmorgon börjar jag jobba igen. Och jag ska faktiskt erkänna, att jag gääärna hade varit ledig ännu en vecka. Det tog sin tid att gå ner i varv och det har varit så skönt att få vara ledig faktiskt. Även om jag älskar mitt jobb och trivs med mitt yrke så behöver man ju pausa från det ibland och hämta kraft.
Nåja, det blir säkert bra. Det brukar ju gå fort att komma in i nya rutiner igen. Och lite struktur i vardagen är väl aldrig fel?:)
 
Början av denna vecka började med muller, åska och blixtar. Himlen var alldeles mörk. Men sedan har det bara blivit bättre och man har kunnat njuta av sommar på balkongen. Ljuvligt!
Det blev visst inget loppisbesök (då det mullrade och var dåligt väder), men däremot ett frisörbesök igår fredags.
Så skönt att fräscha till håret. Dessvärre blev det inte riktigt som jag tänkt mig. Jag ville göra något lite annorlunda, då jag alltid bara toppar det, bara en liten förändring kan ju göra så mycket. Hade tänkt klippa lugg men tyvärr gick det inte. Mitt bångstyriga hår. Eller ja, jag kunde ju prova, men frisören rekommenderade inte det. Jag har haft lugg en gång förut för länge sen, och jag förstår att det skulle bli mycket pyssel då jag har så lockigt hår. Kände mig först nöjd när jag gick därifrån, men lite senare kunde jag inte hjälpa att det ändå kändes tråkigt att det inte blev någon lugg. Jaja, that´s life. Hon klippte i alla fall lite kortare framtill, som jag visserligen hade sedan innan, som ramar in lite. Såja, slut på klagovisan haha.
 
Fredagkväll och jag, Peter och Sara träffades upp på Roasters för middag. Några till anslöt sig liten senare, för att gå vidare mot Cg Bar. De tappra vandrade vidare mot Färjan. Själv åkte jag hem och sov, skönt att komma hem. Dessvärre sov jag som en kratta trots att jag var så trött! Förhoppningsvis sover jag bättre inatt.
 
Imorgon ska jag köpa en till stol till balkongen, eller fåtölj snarare. Försöka hitta armeringsnät för ett litet projekt jag har, och laga lunchlådor inför veckan. Nu väntar fullt ös nämligen, kommer bli många hektiska veckor i augusti och september. En dag kvar på ledigheten men tack och bock för denna semester så länge!
 

RSS 2.0