Jobb, flyttpacka och lite om förra helgen.

 
Hej fredag och helg!
Dagarna går fort, kan inte förstå att det redan gått ytterligare en vecka. Svisch, svisch.
Jobb på kontoret idag, dubbelkolla alla närvarolistor, fakturor och program. Skönt att få struktur.
Smidit lite andra jobbplaner. Kanske ett nytt dansprojekt på gång. Kanske till våren? Vem vet, spännande hursom. Om det blir något av det lovar jag att yppa mera.
Dansundervisning i veckan och eleverna arbetar flitigt. Har även vikarierat i street och dansmix, samt hunnit ta en balettklass själv också, härligt. Känt av foten i princip varje dag dock. Funderar just när magnetröntgen ska bli, när jag ska få en tid. Ja vi får se helt enkelt.
Förkylningen sitter fortfarande i, hostar och retar i halsen, men det får gå. Tids nog går det ju över. Regnrusk i veckan, höstväder.
I måndagsmorse kom mamma förbi med flyttkartonger. Japp, nu är det dags. I helgen står packning på agendan. På torsdag får jag hämta ut nyckeln till nya lägenheten, så nästa helg blir det inflytt. Så roligt och spännande, längtar och planerar!
 
I veckan tog jag och min kollega beslut om att skjuta på vårt dansprogekt för ungdomar i behov av särskilt stöd. Vi skulle starta nästa onsdag, men nu blir det istället 14/10. Och innan det ska vi hinna auskultera och titta på en danslektion. Då den infaller när jag själv undervisar har jag fixat vikarie. Nu håller jag tummarna för att allt flyter på denna gång. Skulle egentligen varit på auskultation igår men det blev ändrat. Men det blir nog bra tillslut. 
 
Förra helgen träffade jag ju Rebecka för en förmiddagspromenad. Friskt i luften och hann orda lite om det senaste. Efter det blev det bio med mamma, "Så och på jorden". Den första filmen gillade jag väldigt mycket, men denna föll mig faktiskt inte alls i smaken. Så kan det vara.
Kvällsstädat och tvättat, försöker hålla lite ordning här bland flyttkartongerna. Nu ska jag återgå till Johan Falk-filmen på tv och njuta av mina tända ljus. 
Trevlig helg!

Höst, en massa fix och lite roligheter.

Hej!
 
Här kom visst lite regnrusk på eftermiddagen, lagom efter att jag kom hem efter lite mathandling.
Mysigt när regnet smattrar mot rutan att få tända ljus inomhus,
Ute skiftar löven i olika färger, gult, rött, orange. Min favoritårstid hösten är här.
 
Veckan har gått på i vanlig ordning, jobbat på. Startat upp mina yngsta grupper, fyraåringarna. Så fina, och så små. Och vips så kom helgen igen, det går fort.
En massa fix och att göra. Städa, tvätta, varit en sväng på Myrorna och lämnat grejer. Inte det roligaste av sysslor kanske. Förbereder ju inför flytten som närmar sig, och på vardagarna upptar jobbet en stor del av tiden. Så det gäller att göra vad man kan på helgerna.
Fortfarande lite förkylt läge, men på bättringsfronten. Var dock så trött idag att jag somnade till två (!) gånger på eftermiddagen/kvällen.
 
Jag har även lämnat ett litet intresse om att jobba mer på mitt nuvarande arbete. Det ska bli spännande att se vad som väntar och hur allt blir till våren. 
Och sist men inte minst så har en av mina  närmsta vänner och hennes sambo blivit föräldrar! Underbart! Så glad för er skull :) Inte klokt att två av mina närmsta vänner har fått barn i år. 
 
Efter allt fix väntar roligheter imorgon. Förmiddagspromenad med Rebecka (om det inte regnar allt för mycket), och sedan bio med mamma på eftermiddagen. Fint med lite skojigheter, det behövs. Undervisningen hade jag faktiskt inte tänkt titta på en endaste gång i helgen (tror jag). Måste däremot fortsätta att få tag på vikarie inför veckan, men det är ju inte allt för mycket besvär.
Trevlig helg!

Förkylt läge och fullt upp, men vid gott mod.

Vackra stad, vackra utsikt.
 
Så var helgen snart över, njuter av det sista av söndagskvällen med film och tända ljus.
Fort går det, ledigheten. Men å andra sidan har jag jobbat 6 av 7 dagar denna vecka.
Jag kan fortfarande konstatera att det är mycket nu.
 
Veckan har bestått av arbete som ni förstår. Jobbat på kontoret och försökt få ihop alla grupper, fylla på där det fortfarande får plats, fakturera, organisera, ja ni förstår.
Men det är inte alltid allt går som en dans. Ibland uppstår situationer där en del inte är nöjda, oavsett hur mycket vi försöker att ordna allt på bästa sätt. Och det är ju så det är, livet. Alla kan inte alltid bli nöjda.
Men vi jobbar på och gör vårt bästa. Det svåraste är att lära sig att släppa jobbet, att koppla av. Att infinna sig i att jag gjort allt jag kunnat. Förhoppningsvis kommer det med åren.
 
Lite förkyld har jag också blivit, slog till i torsdags bara så där. Höst, jobba med barn och alla baciller som blandas, ja det är så det är helt enkelt. Ont i halsen, hosta och snorig, det klassiska. Har vilat mycket i helgen och tagit det lugnt, för till veckan startar jag ju upp resterande barndansgrupper för barn födda -11. Så spännande! 
Blev inget Kulturnatten i helgen, men däremot en tur till mamma igårkväll. Äntligen sågs vi! Har inte hunnit träffas sen slutet på juli. Så kan det gå. God middag och umgänge, mycket att igen även om vi inte hann med allt nu:)
 
Grannarna har haft fest i helgen, fredag och lördag. Det som varit så lugnt här, typiskt när jag blev förkyld och behöver lugn och ro tänkte jag som en annan gammal tant. De hade ordnat långbord och tält här utanför i fredagskväll och musiken dunkade glatt. Lördagkvällen däremot bjöd på härlig skönsång;) Tack för att ni inte höll på så sent i all fall! Och snart närmar sig flytten ja, 1 oktober. Det blir nog bra det här!
Jobb på kontoret i eftermiddags, danshandledning, skriva välkomstbrev och planera undervisning, livet går på. Har skänt vinterkläder till flyktingar som anlänt hit. Känns så bra och meningsfullt att kläderna verkligen kommer till de som behöver de!
 
Trots mycket på agendan är jag ändå glad för att jag tagit det lugnt mellan varven. Halsontet varade bara en dag och är borta (peppar, peppar), jag har fått sova bra, och det känns bättre. Nu se klart filmen och koppla av!
 

Vad händer med världen? Och vardagen som går på.

Kvällens utsikt man tackar.
 
Hej!
 
Det där med min bloggning går sådär va... Ingen höjdare just nu, jag vet, men är fullt upp på alla fronter känns det som så är svårt att få tiden att räcka till, till fritid.
Att vara social och umgås med vänner blir det inte heller mycket av. Inte alls d.v.s. Men efter flytten i början på oktober så ska allt bli andra bullar I hope.
 
Och vad händer i världen? Med världen? Alla dessa människor på flykt. Fruktansvärt kan man minst sagt säga, fy så hemskt. Vad händer nu? Och vem tar hand om alla som kommer hit? Många funderingar här.
 
Från det ena till det andra... Helgen gick fort, skapade dans till min undervisning och lämna saker på Myrorna i två omgångar. Börjar så smått ta in flytten, det drar ihop sig ju. 
Denna vecka går i ransande fart, dansklasserna har flytit på bra denna vecka och än är det kvar några lektioner innan veckan är slut. Betar av listor och arbetar flitigt på kontoret, och jobbar på med min och kollegans dansprojekt. Det är mycket att fixa och många ändringar i flera led, men vi kommer framåt. 
Hann med en balettlektion igårkväll efter min egen undervisning. Skönt att få träna själv och utvecklas. Men foten gjorde ont under hela lektionen och även efteråt och idag. Synd. Och idag hade jag tänkt gå på ett pass jazzdans, men tiden blev knapp och jag behövde även fixa en massa annat. Så tur i otur fick ju foten vila. 
 
Resten av veckan då? Jobb på kontoret och undervisning, torsdag och fredag. Storstäda och ev. rensa lite till här hemma. På lördag ska jag äntligen träffa mamma, få umgås och bara vara. Vi har inte setts sedan slutet på juli, måste vara något slags rekord tror jag. Så kan det bli när båda har fullt upp. Middag och ev. bio pratade vi om. Och på söndag väntar jobb, danshandledning igen, och förbereda inför de fyra barndansgrupper jag startar upp i nästa vecka. 
Nu ska jag strax njuta av kvällen och varva ner, ljusen är tända och koppen med te har kallnat haha. Bästa att värma på den! 
 
 

RSS 2.0