Mastodontveckan med 17 lektioner.

Så där, satte mig just ner på rumpan (om än kortvarigt). Sen middag á la tomatsoppa, ska strax ner till tvättstugan en sista sväng, och sedan tvätta håret.
Jobbat hela helgen, och hela veckan med för den delen. Sedan dammsugit, tvättat och lagat matlådor inför veckan. Och så jobba måndag-fredag igen. 12 dagars arbete i rad. Tröttheten kommer krypande, men nästa helg är jag äntligen ledig och det vankas även sportlov för mina elever. Skönt!
I helgen var ju även eleverna från Narviks kulturskola här hos oss. Vi är flera lärare som undervisat i olika stilar. Jag har haft 9-11åringar i balett, och 13-15 åringar i modernt. Kul och givande! Avslutade med en miniuppvisning idag, det gick fint. 
 
Träningsvärk, kroppen känns mör. 17 danslektioner har jag hållit i denna vecka. Och imorgon är det igång igen haha. Jamenvisst.
Pratade med morfar i telefon i lördags, så länge sedan jag var upp nu. Hoppas kunna att åka och hälsa på under sportlovet
Fick så tag på William ikväll. Deras minsting fyllde år igår. Och de är visst här uppe och hälsar på! Roligt, det visste jag faktiskt inte. Vill ju så gärna träffas! Ska se om det går att ordna till veckan. 
 
Handlade mat i torsdags förmiddag. Det var jag och pensionärerna på Ica Maxi, skönt att göra bort helghandlingen. Passade på att gå på Blomsterlandet också och fyndade lite tulpaner, lökväxter och grönt. Det gröna kommer bli fint till min blomsterbänk som jag borde ta tag i och sätta ihop. 
Längtar efter att inreda och piffa här hemma, ska bli skönt att få tid till det. 
Om än mycket på agendan är jag vid gott mod, och har fått en hel del energi i helgen av alla dessa elever. Har dock en känsla av att tröttheten kommer slå till snart, förhoppningsvis somnar jag som en stock ikväll:)
Nej, dags att gå och hämta sista tvätten.
Vi hörs!

Jobb, jobb, jobb, och lite roligheter.

Hej!
 
Ett livstecken igen, hurra! Förlåt för att jag försummar dig bloggen. Livet är hektiskt just nu.
Tittar in som hastigast, för att säga att jag finns här, jag har inte glömt dig. Och skönt att skriva av sig lite. Det är tjockt på schemat fram till 26/2, sedan är jag all yours.
 
Jobbar 6-7 dagar i veckan just nu, ja ända sedan i början av januari. Puh, superkrafterna är snart slut känner jag. Inte hållbart i längden, jag vet ju det. Men jag har ingen som räddar mig om arbetet inte blir klart. Och det måste bli klart! Så, nog om det, efter den tjugosjätte lättar det.
Jag har faktiskt, hör och häpna, hunnit med två fina saker denna helg, förutom att köpa ett stort fång tulpaner då.
Träffade upp in vän Ester efter jobbet i fredags. Tog en fika på Espresso House och pratade ikapp. Välbehövligt, och alltid lika fint. Hoppas vi syns snart igen!
Simon fyllde 30 i veckan, så igårkväll var vi ett gäng som firade honom. Gick och åt på nya restaurangen Tapas de Papas. Trevligt, härlig rustik inredning och faktiskt bättre än jag förväntat mig. Enda minuset var att jag fick vänta rackarns länge på en rätt, men annars så. Dit går jag gärna igen!
Efter mat i magen begav vi oss vidare mot O´learys för spel och lekar. Bowling och diverse spel. Kul kväll! 
Jobbade verkligen in i det sista, trodde knappt jag skulle hinna med något kalasande, så det kändes extra roligt att få njuta av slappna av en lördagkväll. 
Effektivt arbetande (nämen jobbprat igen) och få mycket gjort i helgen, men som alltid blir det sent. Hann ändå inte riktigt allt jag hade tänkt. Suck och dåligt samvete. Men jag tror faktiskt jag får ihop det ändå (peppar, peppar!). 
 
Ytterligare en hektisk vecka väntar, jobbar måndag-söndag nästa vecka. Undervisar mån-tors + lör & sön. Några danslelever från Norge kommer till oss nästa helg, så jag undervisar extra då i balett och modernt. Det ska bli kul, men just nu är jag som sagt i stort behov av lite ledighet och fritid. 
Ursäkta klagovisan, det kommer bli bättre.
På återseende!
 

RSS 2.0