Födelsedagsfirande, årets kväll och roligheter.

Provade en hatt häromveckan och försöker bli en hattperson igen.
 
Sen söndagkväll igen! Jösses så veckorna går på fort. Kan inte begripa att nästan hela september har passerat.
Och vilken fin månad sedan, så höstigt och fint med alla vackra färger. Hösten är ju som bekant min favoritårstid, och september är en favoritmånad sedan många år tillbaka.
 
I veckan har jag startat upp fyra grupper till. Mycket att göra har det varit, men det har gått bra. Så kul med så varierande grupper i olika åldrar och med olika stilar även om jag undervisar färre stilar denna termin. Barndans för barn födda 2011 och 2012, och balett och modernt för barn, ungdomar och vuxna från 7-49år. Yay för det! Allt ifrån nybörjare till Nivå 1. Underbart!
I övrigt har jag blivit rekommenderad för ett annat jobb. Och funderat på om jag ska söka det. 
 
Helgen har varit fin. Jag har knappt varit hemma känns det som.
Jobbade i fredags. Fick till en överraskningslunch för Miriam och Peter som fyllde 30år dagen till ära. Så vi var ett gäng som träffades på Hemmagastronomi för en matbit på allas lunchrast. Åkte hem och svidade om för att åka tillbaka till jobbet för styrelsemöte och årsmöte. Avslutade med middag på Fabriken. Kul att prova en ny restaurang!
 
Lördagförmiddag cyklade jag till Rebecka för vår efterlängtade date. Hjälpte till och bar lite flyttkartonger, åt lunch och pratade länge, länge. Och äntligen fick hon sina försenade födelsedagspresenter (skäms, vad sent!). Vi kan prata hur länge som helst, orden tar aldrig slut. Så mycket att avhandla. 5 timmar av kravlös härlig vänskap. 
På kvällen var det födelsedagsfest för de som fyllt 30 hemma hos Bella. Ett trevligt gäng och en himla rolig förfest, jösses vad vi skrattade åt diverse skojigheter haha. Åkte in till stan för en liten barrunda på Cg bar, och Savoy otippat nog. Avslutade med efterfest hos Bella som höll på läänge. Årets tokigaste kväll!
Söndag och lunch på Waldorf med flertalet ur festkommitén. Kom hem i eftermiddags, pratat i telefonen hela kvällen och avrundat med Wallander på tv:n och tacos. 
Jag som sovit så himla dåligt sedan förra helgen och inte sovit ett dugg bra i veckan. Känt mig småstressad och drömt om jobbet var och varannan natt hade behövt sova ordentligt den här helgen istället. Men då blev det roligheter istället, och vad gör väl det om hundra år? Fint att få fylla på förrådet med härliga minnen. 
Tack och godnatt!
 
 

Avskedsfest och dansplanerande.

Hejsvejs!
 
Så var det söndag igen, vilket ju betyder blogginlägg. Ja, jag tycks inte få till det någon annan dag än söndagar verkar det som. Nåväl.
 
Jobbat på i vanlig ordning har jag gjort. Fått reda på att jag inte fått jobbet jag sökte tidigare. Rackarns, men bara att ta nya tag! Det kändes ändå inte som om jag skulle få det. Något annat jobb väntar på mig tror jag.
Den lilla förkylningen jag fick har nu gått över, skönt! Ja för till veckan startar jag upp ytterligare 4 klasser. 12 totalt. Puh! Så helgen har spenderats med att göra en del material för undervisningen. Jag som bara tänkt jobba under lördagen fick spendera ett ex antal timmar idag med. Det tar ALLTID längre tid än man tror haha. Kände mig dock en aning irriterad här på kvällskvisten då jag inte riktigt fick till den sista övningen. Men kanske inte så konstigt, tillslut tar energin och idéerna slut. 
 
I lördagskväll svidade jag om efter att ha planerat danslektioner och mötte upp ett gäng på Cg bar. Vi skulle ha avskedsfest för Jimmy som flyttar till Stockholm imorgon för jobb och plugg. Blev där några timmar och avslutade på Allstar av alla ställen. Inget fel i det såklart, men har nog inte varit min kopp te där på länge. För ungt folk... Börjar dock bli lite less på att gå ut nu känner jag. Dags för något annat.
 
Nu blir det sängen snart. Har sovit uruselt rent ut sagt hela helgen. Vaknat var och varannan timme så det känns knappt som om jag fått någon sömn. Nåja, nu har jag gnällt färdigt:) Dags att ladda om för en intensiv vecka.
Sovgott!
 

Förkyld, date med Ester och Gustav och lite höstblommor inhandlat.

Hejsvejs!
 
Det var inte meningen att det skulle bli så sent denna afton, jag som haft så mycket ledig tid. Men nu blev det visst så ändå, ja nu kör vi.
Vanlig vecka med jobb. Vaknade i måndags ännu en natt då jag sovit dåligt och kände mig trött och tung i kroppen. Efter mina fyra klasser på kvällen var jag rätt slut och vaknade sedan med känningar av bihålorna och täppt i näsan och snorig. Jaha där kom den, förkylningen. Men har ju faktiskt lyckats vara frisk så länge så nu var det väl dags.Nu känns det bättre men känner mig fortfarande rätt trött. Nåja, än så länge (peppar, peppar) har det ändå varit lindrigt och jag har kunnat jobba hela veckan.
 
En lugn helg har det varit, vilat och kurerat mig. Tristess i lördags t o m, men var nog välbehövligt med tanke på stress och mycket att göra tidigare, och ja förkylningen. Tid att koppla av. Kulturnatten har det också varit i lördags, men den hoppade jag och var hemma istället.
Idag, söndag, träffade jag i alla fall Ester och Gustav för en fika på Trend Café och en kort tur på stan, följt av en sväng på Storheden. En himla fin eftermiddag fick vi, tack!
Mötte sedan upp mamma på Blomsterlandet och shoppade lite höstblommor. Cyklamen, plättar i luften och prydnadskål blev det. Tänkte att jag skulle sätta ihop en liten grupp och göra fint på balkongen. Precis sådant pyssel som jag gillar!
 
Och så något tråkigt. Jag som tänkt på dig i dagarna. Ibland är det som om jag känner på mig saker, speciellt när det gäller sjukdomar. Vet inte vad det är men det bara känns. Låter konstigt, och ja lite luddigt. Men har varit så i många, många år. Går inte in på det tråkiga något mer än så, kanske en annan gång. Ibland behövs det bara få sättas i skrift. Om än lite luddigt.
 
Men nu väntar sängen här, sovgott och ha en fin start på nya veckan!
 
 

Mycket jobb, dansstart och en ledig helg äntligen.

En dag när det fullkomligt ösregnade och väl hemma efter cykelturen från jobbet sg ut som en blöt katt.
 
Men hej!
Sådärja, då har jag betat av den värsta av hektiska perioder denna termin. Puh! 
Vi har startar upp de flesta danskurser denna vecka, svarat på en massa mail o.s.v. Kul att vara igång med undervisningen igen! Fortbildningen i balett blev dock inte av förra veckan p.g.a. sjukdom, så vi flyttade fram det till mitten av oktober. Prova på dag i olika dansstilar har vi också haft som gick bra. Så nu är allt igång igen.
Nu har jag sökt jobb som danslärare på det andra stället jag nämnde tidigare. Har inte så höga förhoppningar om att få det, men vi får se helt enkelt. Lite andra förändringar kommer ske också dansmässigt, men det kan jag inte gå in på i denna stund.
 
Jag har varit trött som få denna helg och ändå sovit dåligt trots att jag fått sova ut. Drömde typ att jag blev jagad av terrorister inatt... okej what?! Hoppas på bättre sömn ikväll.
Lite roligheter har jag också hunnit med i helgen. Jag har dock knappt fotat en enda bild på några veckor, fy skäms. 
I fredags var jag trött som få och somnade på soffan efter jobbet, men blev ändå en liten halvspontanare på stan. De bästa utekvällarna brukar alltid vara spontana! Mer sånt känner jag.
 
Lördag, storstädning och tvättstuga stod på schemat. Så skönt att äntligen hinna med något här hemma efter allt jobb! Stökigt har jag i princip aldrig, men att inte hinna städa ordentligt. Känslan när allt är tiptop igen. Oslagbart!
På kvällen åkte jag till mamma på middag. Vi beställde hem mat och pratade ikapp. Båda har haft mycket på varsitt håll, och nu var det äntligen dags att ses. Fint.
Ikväll, söndag, kom Rebecka förbi mig för en tekopp eller fyra. Och lite catch up. Mycket att prata om i vanlig ordning, har faktiskt inte hunnit ses så mycket vi heller bland jobb och renoveringar. Välbehövligt att prata om livet och allt däremellan. 
Vilket bra avslut på en ledig helg, umgångeshäng när det är som bäst, - kravlöst!
 

RSS 2.0