Till morfar, och inköpt möbler till balkongen

Pärlhyacint i rabatten hos morfar, och kvällssol hemma hos mig.
 
Hej!
 
Så var det söndag igen! Veckan har susat på med undervisning, jobb på kontoret, möte inför dansföreställningen och optikerbesök. Bankmötet blev framflyttat till nästa fredag istället.
Denna vecka kom ju även mina hjälpflickor och huvudroller. I det stora hela har det gått bra. Nu hoppas jag att alla dyker upp till vecka, att alla kan. Vi jobbar på må ni tro! 
Sovit dåligt hela veckan dock, vaknat om vartannat. 6 av 7 dagar har jag drömt om repetitioner. Jag trivs och det är kul, men blev lite väl intensivt drömmande. Note to self: måste lära mig att släppa och koppla bort också.
 
I lördags åkte jag och mamma upp till morfar. Vi städade tillsammans med min moster och fikade, och min ena morbror tittade även förbi. Vi var även till stugan en sväng. Om en vecka är det valborg, vilket påminde mig om att då för ett år sedan spenderade jag och mamma första natten i stugan för året. Få se hur det blir i år.
 
Idag har jag pluggat matte, och sedan äntligen köpt möbler till balkongen! Yay så kul, jag som längtat. Även om det var med en viss beslutsångest haha;) Stolarna är på plats men bordet var så tungt så det fick jag inte upp själv. Bilder kommer så småningom med andra ord.

Att bli bjuden på lunch, spa-besök och öva inför danssagan.

 
Hej på er!
 
Så gick det visst en vecka och inläggen har inte duggat tätt. Söndagar är min bloggdag verkar det som;)
Veckan har bestått av jobb i vanlig ordning, och även matteplugg. 
Vi har tränat flitigt på koreografierna till Danssagan som närmar sig (maj), spännande.
 
I fredags gick vi ut och åt, jag, min chef och en till arbetskollega. Blev bjuden på lunch då jag fyllt jämnt häromveckan, man tackar! Och samma eftermiddag var det äntligen spa-dags för mig och mamma (också en födelsedagspresent) på Clarion. Små omklädningsrum vilket var ett minus, men annars var vi nöjda. 
 
Idag, söndag, har jag varit på jobbet på eftermiddagen. Vi i manusgruppen har träffats och strukturerat upp in- och utgångar inför vår dansföreställning. Oj vad vi längtar till det är showdags!:)
Efter det promenerade jag till mamma för middag och detta färgglada ovan.
 
Nu väntar en fullspäckad vecka med jobb och träna på alla koreografierna. Mina hjälpflickor (som kommer att stå på scen med eleverna) och huvudrollerna kommer även att vara närvarande. Nu håller jag tummarna för att allt får flyta på! Jag har fortfarande inte fått tag på den sista personen...
Annars bjuder veckan på ett besök hos optikern imorgon, möte för danssagan på torsdag och så tid hos banken på fredag.
Tack och godnatt, ha en fin vecka!
 

Nya glasögon och hiphop-workshop.

Ja jag blundar där ovan, men jag njuter ser ni väl;)
 
Hej!
 
Veckan har susat på! Tiden går såå fort nu ju. Vi jobbar flitigt med alla koreografierna inför vår danssaga i maj. Det börar dra ihop sig:)
Igår lördag, var jag på en workshop i hiphop med Mario Perez Amigo som dansat med bl.a. Bounce och varit med i Floorfillers. Jag är så glad att jag gick! Det är ju så kul att få dansa själv också, undervisar ju mest annars. Brukar gå på balett en gång i veckan, men det är ungefär vad jag hinner med då jag har så många klasser själv som jag håller i.
 
Har gjort en stretchövning till min ungdoms/vuxengrupp i balett, det ska bli spännande att höra vad de tycker imorgon:)
Något annat roligt. Mina nya glasögon har kommit, hämtade ut de i fredags. Yay, jag är så nöjd!
Idag passade jag på att köpa lite växter (som om jag inte hade nog redan) på Blomsterlandet då de hade 50% på allt grönt. Det blev en fiolfikus och en liten kaktus. Jag får visa bilder nästa gång.
Tack och hej för denna gång!
 
 
 

Självaste födelsedagen och festen sedan.

Hej där!
 
Det gick visst några dagar här sedan sist.
Jag har hunnit fylla år, det har blivit april och solen har fått skina flera dagar, hurra.
 
I onsdags var det födelsedag, och vilken heldag jag fick.
Dagen började med att det plingade på dörren och jag möttes av ett blomsterbud. Blev så glad för det stora fånget jag fick av kollegorna på jobbet! 
Mamma kom förbi mig på förmiddagen och jag öppnade lite presenter. Sedan bar det iväg till skolan där mamma går kurs för att spana in lokalerna och titta på fina alster hon gjort. Åkte sedan till Storheden och kikade på möbler till balkongen. Blev inget inköp, men fick inspiration och en tydligare bild av hur jag skulle vilja ha det, jag som går i balkongdrömtankar. Nästa stop blev Blomsterlandet. Jag önskade mig ett citronträd i present, och jag fick välja ut ett där!
Efter några timmar flängades köpte vi med lunch och åkte hem till modern, för att sedan gå en kort runda på stan och införskaffa lite prylar till min lägenhet. 
Hem och byta om och sedan gick vi på Bistro Norrland och åt middag som jag bokat där. 
Kvällen avslutades hemma hos mamma med ett glas bubbel och några till presenter. Vilken dag, tack bästa mamma!
 
Annars i vecka har det blivit några till promenader på isen, och städa och fixa fint i lägenheten. 
Igår lördags hade jag fest för vänner här hemma. Jobbade som en tok in i det sista för att få klart allting (hann inte ens äta middag), puh det blev lite svettigt. Fina Ester kom några timmar tidigare och umgicks och hjälpte mig även att fixa med upplägg av maten. Tack och bock än en gång!
Jag bjöd på olika snittar, frukter, bruschetta, tårtor och välkomstdrink och vin. 
Många huserade födelsedagsfest denna dag så en del åkte vidare efter ett tag. Jag och Peter åkte in till stan och gick på Clarion, följt av Allstar som fick avsluta kvällen.
Tack alla för att ni kom, och tusen tack för de underbara presenterna! Mitt i prick verkligen:)
 
Trots att det är roligt att bjuda in till fest (vilket inte händer ofta för mig) så är det mycket jobb bakom. Även om man vaknar kl. 8.10 och börjar förbereda. Vill att allt ska bli fint och så bra som möjligt enligt konstens alla regler. Presteraren och hon som är så duktig i mig får sig en tankeställare. Allt kan inte alltid bli exakt som man tänkt sig. Men oftast blir det ganska bra ändå.
 
 

RSS 2.0