Det är fortfarande mycket nu.

Bjuder på en opublicerad bild i alla fall av min blomsterprakt.
 
Hej!
 
Oj vilken vecka. Det är mycket nu, fortfarande. Denna och nästa vecka, jobbar 12 dagar på rad. Har avverat 7 än så länge. Vad jag gör på fritiden? Eh, jobbar. Ja det är så det är nu denna period. Har knappt tid att kolla internet haha. Men som sagt, det är tidsbegränsat. 
Imorgon drar dansundervisningen igång för terminen. Jag är taggad! Men det är mycket att hålla i huvudet i vanlig ordning. Det ska nog gå bra trots allt.
Jag har fortfarande inte hunnit fota något nytt. Jag vet! Förlåt. 
 
Fick ett mail angående ett jobb jag sökt tidigare i maj. Spännande! Men, har ju tackat ja till ett annat jobb. En del funderingar, så mycket som jag har haft tid att tänka på annat haha. Ja, fortsättning följer kanske...
 
Det ska bli bättre. Med bloggandet alltså! Vädret, ja det är höstlikt. Nä men, så fort denna intensiva jobbperiod är över är det dags för bättre bloggning. That´s a deal? Japp.
Tackhej!

Det är mycket nu...

Bjuder på en gammal bild från förra hösten.
 
Hej, hej!
 
Tittar in som hastigast här och ger ett livtecken i all fall. Bättre än ingenting. Kom nyss på att jag inte fotat ett endaste dugg sedan sist vi hördes. Det är mycket nu hörreni...
I veckan har jobb stått på schemat i vanlig ordning. Kontorsjobb. Och sedan har kvällarna ägnats till att planera dansundervisning, ja den drar ju igång snart. Den 28 augusti, på brorsans födelsedag, till och med. Så ingen rast ingen ro med andra ord. Jag har varit en aning stressad och känt att jag inte kommer få ihop det här. Alls. Men så går det några dagar och inspirationen infinner sig och en är back in business igen. Haha, detta händer inför VARJE ny termin. Det ska nog bli bra det här tror jag.
 
Som ni förstår har det inte funnits något utrymme för något annat faktiskt. Men det är okej, en period är det okej. Sedan ska jag pusta ut och njuta. Men innan dess är det jobb, jobb, jobb. Känner mig fokuserad och målmedveten för tillfället så det är bara att kämpa på. 
Trevlig söndag, här tittas nu på Johan Falk!

Första arbetsveckan efter semestern nya kökslampan.

Hej!
 
Så var denna första jobbvecka gjord! Japp, jag började i måndags efter semestern. Det har faktiskt gått och känts bättre än vad jag trodde. Så härligt! Mycket mail är det allt såhär i starten, ja hela augusti egentligen. Men det är bara att beta av. Ibland dock får man bara säga till sig själv att "nu går jag hem" för att inte bli kvar hela natten för att det är så mycket mail... Jag har läget under kontroll så känns bra ändå.
Jobbade själv i måndags då min chef var sjuk och min andra kollega var utomlands och kommer tillbaka imorgon. Så mycket man får gjort haha när man sitter och jobbar ostört! Men är trevligt med kollegor så det tackar jag inte nej till.
 
Nu har den nya lampan jag beställde kommit! Beställde den som sagt var från Ellos då jag hade 30% att utnyttja. I köket fick den sin plats och jag är nöjd. 
När jag ändå var lite i pysseltagen så passade jag på att sätta upp lite posters på väggarna. Jag vet att de hänger snett, det är inte klart. Bara så att jag får en överklick om hur det kan se ut. 
 
I veckan fick jag även ett svar. Var ju hos vårdcentralen i förra veckan. Känns så märkligt detta, men ändå inte. Jag var där för att ta prov och se om jag är allergisk mot katter. Nu vet jag. Håll i er, jag har kattallergi! JAG?! Som är uppvuxen med katter från jag var 6-16år. Älskar ju dessa dunbollar. Men efter flera gånger i sommar, speciellt när jag träffade Linas två katter, har jag helt plötsligt reagerat när jag varit i närheten av katter så det var dags att kolla upp det. Och till råga på allt. Efter många års velande har mamma bestämt sig för att skaffa katt. Hon har tingat en och vi har varit och tittat på den (detta var innan jag visste) och ska hämta hem den om någon vecka. Ja, vad är oddsen för det? Nu får vi se hur det blir... 
 
En del andra tråkigheter också. Det här året alltså... Känns som alla hemskheter avslöser varandra. Tänker inte gå in på vad, med respekt för de inblandade. Jag hoppas och tror att det bara kan bli bättre från nu.
Snart blir det sängen här i alla fall, och ladda för en ny arbetsvecka. Känns bra trots allt!

Dop, begravning och semestern börjar lida mot sitt slut.

Hej!
Då var det söndag och en dag innan jag börjar jobba imorgon. Denna semester har verkligen gått snabbt! Ja den blev ju inte direkt som jag tänkt mig och hoppats på... Har känts sådär i ärlighetens namn. Kommer inte gå in något djupare på diverse tråkigheter som inträffat. Jag har inte alls längtat efter att börja jobba, men nu känns det lite bättre. Så fort man startar och kommer in i rutinerna brukar det dock kännas bättre igen! Vi hoppas på det, om än augusti kommer bli en väldigt hektisk månad. Nåja.
Något jag är glad för är, trots att jag skulle varit bortrest den här veckan, det fina vädret som uppenbarade sig. Soligt och varmt och med en smak av sommar haha:) 
 
Igår var det så dop. Jag, Lina och hennes sambo bilade upp. En liten mysig träkyrka precis bredvid vattnet. Idylliskt. Och så dopfika efteråt i församlingsgården. 
Tack för att vi fick komma!
På tillbaka vägen stannade vi till  och tog några bilder och beundrade utsikten.
 
I torsdags var det begravning för min gudfar i södra Sverige. Fy för dessa hemska sjukdomar, och dessutom samma som pappas. Jag och mamma har funderat mycket fram och tillbaka men bestämde oss till sist för att inte åka. Men tänkte så på dig och närmsta familjen hela dagen.
 
Nu dags att tvätta håret, kanske se ett avsnitt SKAM och sedan dags för sängen.

Sju sorters kakor med Ester.

Hej!
 
Tänk att det hunnit bli augusti. Sommaren har nog aldrig gått så snabbt som nu. 
Några fina dagar med sol har vi faktiskt fått, så skönt. Mycket passande då detta är min sista semestervecka. På måndag är det dags för jobb igen.
 
Igår träffade jag upp Ester på stan. Så kul och efterlängtat! Sist vi sågs låg isen kvar och vi tog en promenad runt Norra hamn. Men å andra sidan gick inte isen förrän i slutet på maj haha...(!). Nåja.
Kollade på skor och fikade. Gick till Friends och satte oss på deras uteservering. En aning kallt och blåsigt, men sedan kom solen. De hade visst sju sorters kakor i miniversion på menyn så det tog vi. Trevligt och gott.
Strosade lite till i affärer, Ester hittade en fin teburk som hon köpte och vi fick gratis gåvor bara så där. Man tackar! Var så fint att ses, nästa gång blir det te i nya soffan!
Blev uppringd av vårdcentralen som hade fått en avbokning, så cyklade dit efter jag träffat Ester. Hoppas nu på snabbt svar från laboratoriet såhär i semestertider. Berättar ev. mer senare.
Väl på kvällen kom regnet och åskan. Luften var kvav hela dagen så det hade bara väntat på att få ladda ur. Ibland är det så mysigt med riktigt regnrusk. Tände ljus och konstaterade att mitt fikonträd som jag vårdat ömt nu har tagit sig. Den tappade alla bladen häromveckan och såg allmänt krasslig ut. Men vatten och kärlek löste det:)
 
Då jag fick ställa in min Stockholmsresa och ingenting riktigt blev som det var tänkt den här sommaren, så bestämde jag mig för att unna mig lite fint. Bl.a. den där kökslampan jag spanat på ett tag och hade tänkt köpa tidigare men som jag väntade med. Med 30% rea så var det ju inte alls pjåkigt:) Beställde den från Ellos så nu hoppas jag bara den passar och blir som jag föreställt mig. I let you know.
 
 

RSS 2.0