Alla Helgons Dag.

 
Så blev det allt ett inlägg till. Har och andra sidan en del att ta igen.
 
Alla Helgons Dag idag. Bilade till graven och planterade ljung och tände ljus. 
Så många år som gått nu, och ändå lika saknad. Tänker på dig ganska ofta, speciellt den här tiden.
November är ingen favoritmånad vill jag påstå, hade gärna hoppat över den om det gått. Så mycket tråkigt och hemskt, minnen som påminner. Men det är som det är, och det går ändå. Varje år är det samma visa, så trött denna period tills jag kommer på varför... Det är okej, jag vet ju vad det är, och det går över.
Hur som helst blev det en fin dag trots allt. Det var lunchtid när vi åkte, men tror det fladdrar så vackert från ljuset vi tände tidigare nu.
 
Jag och mamma besökte Arcusmässan i eftermiddags, flera år sedan vi var där nu. En gammal tradition som väcktes till liv igen. Sprang på en danselev och fick en varm kram, sprang på ytterligare några bekanta, tittade på alla ting och köpte hembakat bröd. Sedan hem och fixa i lägenheten. Skruvat ihop en hylla, skönt när ännu en sak faller på sin plats. Beställde en ny matta till vardagsrummet häromdagen som var nedsatt med 40%, då måste man bara passa på. Speciellt då en annan spanat på denna ett år eller så. Och en ny gul prydnadskudde inköptes igår efter jobbet. Det blir nog bra det här!
 
Trött som få idag, men ändå lyckats göra en hel koreografi till min ena dansgrupp. Bara en dans kvar nu att skapa till, det tar sig! 
En lugn kväll med Downtown Abbey på tv:n, och där lät jag som en pensionär haha. Man har sina favoriter. 
Fortsatt fin helg till er!
 

Jobb på höstlovet och en tur till morfar.

 
Ett gäng bilder på sin plats.
 
Nämen, här kommer ett litet blogginlägg lastat igen. Hurra!:)
Jobb på kontoret och balettmöte och styrelsemöte måndag, tisdag och fredag. Planerat dansövningar och gjort koreografier inför julavslutningen i decemeber, ja det närmar sig med stormsteg ju. Det har både gått bra och mindre bra... Jobbigt när inspirationen tryter och det tar tid att hitta låtar. Det är svårt att alltid lika på topp kan jag konstatera;) Men nu har det äntligen lossnat lite, så jag tror jag får ihop detta. Måste jobba på lite till i helgen, men, men.
 
I onsdagseftermiddag träffade jag upp Lina efter hennes jobb. Drack te, pratade och tog igen det senaste hemma hos henne och Micke. Så fint att kunna ses mitt i veckan då jag vanligtvis undervisar, men nu är det ju höstlov. Visserliggen har jag jobbat så det känns knappt som höstlov. Längtar faktiskt till jullovet lite och att få pusta ut, även om jag trivs och det är väldigt givande och kul att få lära ut. Nåväl. En trevlig eftermiddag/kväll med Lina blev det allt.
Och i tisdags var Rebecka här en sväng både före och efter mitt jobb och hjälpte mig sätta upp några lampor. Tack igen vännen, du är guldvärd!
 
Men igår torsdag då. Ja då äntigen åkte jag och mamma upp till morfar. Hjälpte honom att städa och göra fint, åt lunch och pratade, och sedan åkte mamma och jag till mormors grav och tände ett ljus. Så fint!
Luftade även systemkameran och tog några bilder från stugan när vi var där och mamma gjorde det sista fixet inför vintern.
Mitt på vattnet låg en hinna av is, och när en båt åkte förbi och körde igenom isen uppstod det lustigaste av läte. Vilket ljud! Min första tanke haha var: tänkt att dansa till denna musik?;)

Inflytt och allt vad det innebär, och en del uppdatering.

Bjuder på en dansbild tagen tidigare i höst i brist på andra bilder.
 
Men hej! Det var sannerligen inte igår.
Här har det hunnit hända grejer minsann.
Sist flyttpackade jag in i det sista, ja ända fram till kl 02 på morgonen. För att dagen efter flytta in i den nya lägenheten.
Internet som inte fungerar, en vattenläcka och kalla element hej och hå. Men allt är bra och jag mår väl.
Tänk att det redan gått 3 veckor sedan inflytt! 
 
Ny säng, soffa och några lampor kom i förra veckan, hurra! Försöker bo in mig och känna efter. Det tar sin tid att hitta rätt, men det finns ju egentligen ingen stress. Möjligtvis efter ett tag när man känner att nu hade det varit trevligt med ett lite mer sammanhängande hem. Inte flyttkartonger längs ena vardagsrumsväggen för att jag inte har någon bokhylla att ställa grejerna på. Ilandsproblem deluxe.
 
Och från det ena till det andra. Så mycket hemskheter som händer... VART är världen påväg? Skolskjutningen i Trolhättan, rasism och fientlighet, människor på flykt. Det är inte klokt. 
 
Så byter jag ämne igen. Nu är jag och min kollega igång med vårt dansprojekt sedan två vekor tillbaka! Dans för ungdomar i behov av särskilt stöd. Så spännande! Det går framåt och vi lär oss massor. 
Nästa vecka har alla mina  11 grupper höstlov. Ganska skönt faktiskt, ska planera en massa undervisning hela veckan, samt jobba på kontoret i alla fall måndag och tisdag. Och så var det visst balettmöte och styrelsemöte. 
Har nog inte sagt att jag tagit över en lärares klasser? I street och dansmix. Och nästa termin ska jag även undervisa i balett för vuxna. Roligt! 
Trots en del jobb under höstlovet hoppas jag att jag hinner förbi morfar en sväng, och en tur till graven även. 
Igår lördag träffade jag upp Ester och KattaEspresso House för en fika, första gången jag var där. Härligt att få prata ikapp och skratta och prata gamla minnen. 
 
Nästa vecka har jag så äntligen fått en tid för MR för min fot. Skönt, även om sjukhusvistelser inte tillhör mina favoritsysslor.
Nu ska jag återgå till Wallander på tv innan sängen väntar. På återseende!

Sista rycket innan morgondagens flyttlass.

Flyttpackning och nycklarna till nya lägenheten.
 
Hej bloggen!
 
Puh nu är det mycket, sista rycket. Oj, där rimmade det visst, var faktiskt inte meningen.
Tittar in det snabbaste när jag tar en andningspaus från packandet.
Japp, imorgon vankas inflytt!
Hämtade nycklarna till den nya lägenheten igår innan jobbet, och imorgon lördag är det alltså dags att flytta in.
Spännande!
Fullt upp i veckan, jobbat som vanligt, vikarierat och flyttpackat. Jösses så mycket det är! In i det sista. Varenda pinal har jag packat själv. Men nu är det verkligen på sluttampen. Tur det för imorgon kl 8.30 ska möbler skruvas isär och sedan blir det körande fram och tillbaka. 
Tack i förväg till mamma och Simon och Rebecka.
 
Så hejdå lilla lägenheten som jag bott i så länge, tack för denna tid. Dags för nytt och nya mål!

RSS 2.0