Spontanfest, filmsöndag och släktträff.


LÖRDAGKVÄLL. Uttråkad. Tristess. Väntan. Många om, många men och krångel. Men sedan kom belöningen, en sorts spontanfest. Javisst. Sent hann klockan bli, men bättre sent än aldrig va.

Några kända ansikten skymtade i den nyrenoverade lägenheten. Och snabbt, snabbt skulle det gå. Endast en timme hann passera och vi begav oss på äventyr i det som hade blivit en ny dag.
Efter en diskussion, en tappad cykel och ändrad kurs äntrade vi Heroes. Sprang på en Fredrik det första jag gjorde. Hallåja! Stannar dryga kort för stället var rätt fullt och kvadratmetrarna begränsade.  

Fötterna strejkar, ont säger dem, ont. Inget som inte har hänt förut, men rackarns vad aj de sa. En vän fick agera taxi. Fint.
I stället blir det Grace. Och det var kö! Ja, se där!
Ser en Mike och en Martin. Och David, det var länge sen nu! Blir en svängom på dansgolvet. Efter stängning kurrade visst magen till så det blir ett stopp för matintag. 

Anna Järvinens "Kom hem" på repeat i huvudet.
Och aftonens roliga ord blir tjejbesök. Han har tjejbesök. Haha. Japp.
Och diverse mer update.... Men där pausar vi. Helt okej, helt okej kväll. Dock lite kort. Men spontant e inte fy skam, nehej.
Och bilder sedan. Ja, blev inte mkt av fotograferande i all stress. En suddig gul bil och några måsar spanande på en lyktstolpe. Jamen.

                            


SÖNDAG.

Telefonprat. Promenad till mataffären. Sömnbrist. Sen middag på balkongen. Och varför inte en filmkväll med vänner. Na-na-najs.


En middag på balkongen bara så där.

Bestämde träff på Kvantum, som visst börjat med uthyrning av filmer. Jaha ja. Blev dock ingen film där. Sprang dock in i en Johan och snicksnackade ett tag. Och sedan, ja sedan. Såg en person, minnen påmindes, ord ville sägas och inte sägas. Vi tittade osäkert på varandra först, det var länge sen vi sågs. Kände knappt igen varandra. Men sedan klickade det och vi vinkade glatt. Det var Gustav, den snälla killens kusin. Ni som inte hängt med, har skrivit om det på min gamla blogg. Har tyvärr ingen kontakt med den snälla killen (jag utelämnar inget namn nej) men han ligger varmt om hjärtat trots allt och inget och hur det hela slutade.  
Å ena sidan ville jag stanna, fråga alla tänkbara frågor till Gustav, som tidigare hjälpt mej så mycket. Men å andra sidan, nej. Han ska inte behöva vara mitt emellan även om han kanske vill. Bollen ligger hos den snälla killen. Ja. För det var han som valde att gå. Det var han som gick den där natten, morgonen, och inte kom tillbaka.
Lämnades dock med en lite vemodig känsla efter mötet med kusinen. Mm jo.

Jag och mina vänner styrde vår färd mot Hemmakväll. Fortsatt raggning av film. Sprang på en Jonas med flickvän. Alla var visst på språng denna afton! Javisst. En godispåse tyngre och en film på det begav vi oss. Trevligt. Vi och våra filmkvällar. Mysigt. Och skvaller. Ja en del update kunde ju inte undgå, no no. Och cykeltur i natten. Hopps i säng.

                          

MÅNDAG.

Idag. Buss till morfar och mormor, länge sen nu. Och träffa kusinerna från Småland. Synd att det blev så kort bara! Och en kort sväng till stugan. Roligast var när morfar 85 år sätter sej vid middagsbordet och utbrister:

- Någon som vill ha renat?

Med det menade han någon som vill ha fruktsoda. Genomskinlig dryck ni vet. Haha. Morfar.







Och. Lycka till imorrn kusin, jag håller alla tummar och tår! Och. Krya på dej nu mormor, krya på dej.
Min morfar och mormor är bäst i hela universum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0