Ont i revbenen, drunkningsolycka och en utekväll.

Hej!
 
Vilken vecka detta varit.
I måndags precis innan min sista lektion för kvällen så såg jag hur det blinkade blått ljus utanför fönstret. Tänkte inte så mycket mer på det då det ofta är många uttryckningsfordon som åker förbi där. Så började min balettklass och jag tyckte det blinkade bara mer och mer blått ljus därute. Och kort därefter hörde vi ett märkbart ljud... Jag trodde först det var militären. Men en helikopter cirkulerade precis ovanför huset där jag jobbar.
Vi förstod att en större olycka måste ha skett och stod och vi spanade för att försöka se något. En speciell lektion blev det. Det visade sig vara en man som fallit i vattnet, och som senare hittades död, som de sökte. 
Fy så hemskt!
 
Annat utöver det vanliga. I två veckors tid har jag haft ont i revbenen på den vänstra sidan. Och smärtan har blivit värre för varje dag som gått. Då jag för några år sedan fick några sprickor i revbenen misstänker jag att det är samma jag fått. Vad är oddsen för det? Det gör ont att andas, när jag skrattar och hostar. Och efter att ha hållit i några dansklasser och ibland gått på en klass själv och tränat så gör det minst sagt ont ja. Ringde vårdcentralen i fredagsmorse. Fanns inga lediga tider såklart. Så ska ringa igen imorgonbitti då det inte gått över. Fortsättning följer...
Har även sedan igår haft så ont i svanskotan. Och känt att det stuckit till på högra sidan av revbenen. Alltså vad händer med min kropp...? Kalkbrist?
 
Helgen gick snabbt. Mitt i all städning och tvätt så ringde Lina i lördags och undrade om jag ville följa med till Storheden. Hade egentligen inte tid, men varför inte tänkte jag för att få in lite mer spontanitet i livet haha. Köpte lite mer ljung och prydnadskålBlomsterlandet. Glömde dock att fota.
På kvällen träffade Peter och David hemma hos sistnämnda för lite vin. Många skratt, sång och roligheter. Åkte sedan in till stan och gick till Cg:bar och O´learys där jag även sprang på Lina. 
Nu, titta klart på Beck!

Att hösta till balkongen och en del vänfunderingar.

Godkväll!
 
Hur snabbt kan veckorna gå egentligen? Tycker verkligen dagarna bara svischar iväg!
En helt vanlig vecka här, och nu börjar jag äntligen känna att det lugnar ner sig på jobbet när det kommer till det administrativa. Alla elever är insatta i sina grupper, mailen med diverse frågor har minskat och nästan alla fakturor är utskickade. Skönt!
Jag hade en väldigt härlig danslektion med mina vuxna i behov av särskilt stöd i onsdags. Sån energi, verkligen roligt.
Två danspass har jag också fått till, för egen del, jazzdans och jumps and turns. Bra där.
 
En lugn helg. Handlat mat och köpt blommor på Blomsterlandet i lördags. Nu var det dags för lite mer höstigt! Var även på stan som hastigast och tänkte boka frisörtid, men det var stängt. Behöver toppa håret, ska bli skönt att fräscha till det. Har dock funderat på att klippa kort(are). Men det skulle säkert inte gå med mitt tjocka svall haha. 
På kvällen åkte jag till mamma på middag. Plankstek och päronpaj stod på menyn. Gott. Och massa prat i vanlig ordning. 
Söndag, laga matlådor inför veckan och dammsugit. Och rensat på balkongen. Jag har slängt gamla sommarblommor och planterat ljungen och prydnadskålen jag köpte dagen innan. Men mina pelargoner står sig så fina än så de får såklart vara kvar. Blommor alltså!<3
 
Det har visserligen regnat en hel massa dagar här. Men ändå är oktober så fin tycker jag. Alla löv och färger. Med lite sol på det (när den visar sig) så är hösten som bäst.
Har varit sugen på att fixa om lite här hemma. Eller byta lite kulörer i vardagsrummet rättare sagt. Men har inte haft tid tidigare, och nu kan jag inte bestämma mig för vilka färger. Världsliga problem jamenvisst.
 
Min kompis som legat inne på sjukhuset en vecka har i torsdags fått åka hem. Nu hoppas vi på att allt blir bra!
Jag har även tänkt en hel del på det här med vänner och nära vänner. Hur vissa hakar upp sig på småsaker och måste anmärka och beklaga sig. Så onödigt tycker jag. Och tråkigt. Speciellt när en annan jobbat som ett djur och försökt allt man kan. Men det duger ändå inte. Nåja, jag ska inte beklaga mig jag också;) Ibland måste man bara släppa saker. Men ibland får det mig att tänka, och kanske särskilt efter flera händelser och kommentarer, vilka som är mina närmsta. 
 
Dags att återgå till Beck, bra avslut på söndagen som för övrigt blivit en av mina favoritdagar i veckan!
 
 
 
 
 
 

Några soliga höstdagar, träffa Lina och sjukhusbesök.

Hej!
 
Några dagar med sol har vi fått, och det måste man ju föreviga. Älska hösten med alla färgglada löv och soliga dagar! Dimma har det visserligen också varit, ett tjockt mjölktäcke så man knapp kunnat se många meter framför sig. Och nu har det visst blivit oktober. Snart har ju hela året gått! Undrar just om man skulle hinna åka till graven innan det blir alltför halt.
 
Jobbat på i vanlig ordning, med mina två olika jobb numer. Äntligen börjar det snart lugna ner sig på det administrativa. Så skönt! 
 
I fredags eftermiddag hade vi styrelsemöte och årsmöte på jobbet. Och så avslutade vi med sedvanlig middag. Den här gången på Café Metropol. Kul att prova något nytt, och inredningen var så fin! Tyvärr var min maträtt väldigt okryddad, även om pastan var krämig. Men finns ju salt och peppar vid sidan om:)
I lördagskväll fick jag äntligen Lina! Tillslut hittade vi ett datum då båda kunde:) Hade med en liten pepp-present från Ida, Stina och mig. Fick se nya lägenheten, så fin, och träffa katterna. Jag hade tagit en allergitablett innan, ja jag har ju sagt sagt gått och blivit allergisk mot katter. Gick mycket bättre den här gången! Kände fortfarande av lite allergi, men bara lite. Tack för det.
Efter vi varit hemma hos Lina begav vi oss till en kompis till henne, Ida, som hade fest. Kul att träffa lite nya människor! En del spel och lite vin, och sedan promenerade vi in till stan. Jag och Lina gick till Savoy lite otippat, har bara varit där ca 2 ggr. Kul kväll ändå allt som allt! Även om kanske vissa saker var... ja typiskt krogen. Enough said.
Träffade även min kusin Sara utanför Savoy som firade sin 30års dag, kul!
 
Annars har helgen varit lugn och kort och ena sidan. Städat och tvättat ni vet. Men också dramatisk.
Kom hem för någon timme sedan från sjukhuset. En kompis till mig som ligger inne sedan några dagar. Och jag tänker så på dig nu<3 Nu hoppas vi det snart vänder!
 

RSS 2.0