Mastodontveckan med 17 lektioner.

Så där, satte mig just ner på rumpan (om än kortvarigt). Sen middag á la tomatsoppa, ska strax ner till tvättstugan en sista sväng, och sedan tvätta håret.
Jobbat hela helgen, och hela veckan med för den delen. Sedan dammsugit, tvättat och lagat matlådor inför veckan. Och så jobba måndag-fredag igen. 12 dagars arbete i rad. Tröttheten kommer krypande, men nästa helg är jag äntligen ledig och det vankas även sportlov för mina elever. Skönt!
I helgen var ju även eleverna från Narviks kulturskola här hos oss. Vi är flera lärare som undervisat i olika stilar. Jag har haft 9-11åringar i balett, och 13-15 åringar i modernt. Kul och givande! Avslutade med en miniuppvisning idag, det gick fint. 
 
Träningsvärk, kroppen känns mör. 17 danslektioner har jag hållit i denna vecka. Och imorgon är det igång igen haha. Jamenvisst.
Pratade med morfar i telefon i lördags, så länge sedan jag var upp nu. Hoppas kunna att åka och hälsa på under sportlovet
Fick så tag på William ikväll. Deras minsting fyllde år igår. Och de är visst här uppe och hälsar på! Roligt, det visste jag faktiskt inte. Vill ju så gärna träffas! Ska se om det går att ordna till veckan. 
 
Handlade mat i torsdags förmiddag. Det var jag och pensionärerna på Ica Maxi, skönt att göra bort helghandlingen. Passade på att gå på Blomsterlandet också och fyndade lite tulpaner, lökväxter och grönt. Det gröna kommer bli fint till min blomsterbänk som jag borde ta tag i och sätta ihop. 
Längtar efter att inreda och piffa här hemma, ska bli skönt att få tid till det. 
Om än mycket på agendan är jag vid gott mod, och har fått en hel del energi i helgen av alla dessa elever. Har dock en känsla av att tröttheten kommer slå till snart, förhoppningsvis somnar jag som en stock ikväll:)
Nej, dags att gå och hämta sista tvätten.
Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0