Vikarierande och hållbara blommor.

Så härligt med fredag! Jag har känt mig glad idag. Inte för att jag varit butter de övriga dagarna, men idag har jag varit ledig och det kändes extra skönt. Det firade jag med att städa av lägenheten ordentligt, tvätta ett x antal maskiner med träningskläder vilket var välbehövligt, plockat undan sommarkläderna och bäddat rent i sängen. Så nu är det rent och fräscht precis lagom till helgen. 
Jag har jobbat i veckan i vanlig ordning och även gått in och vikarierat som sagt, och fått rycka in ytterligare och vikarierat, så bloggen har faktiskt fått stå åt sidan denna vecka. Man är rätt slut när man kommer hem strax innan 22, så har inte funnits så mycket tid över till annat. Men nu så:)
Helgen blir desto lugnare, har faktiskt ingenting särskilt inplanerat. Kanske en promenad, ev titta över nästa veckas undervisning, gå förbi Blomsterlandet och hålla mig ifrån att köpa en blomma då jag åker bort nästa fredag, måla naglarna och får se om jag tittar förbi mamma en sväng. Skönt med oplanerat ibland, och ändå kliar det lite i fingrarna och jag tänker att jag borde ju göra någonting vettigt. Kanske rensa garderoben? Baka den där äppelpajen jag tänkt göra länge nu? Skriva packningslista inför nästa vecka? Eller så struntar jag i det och bara är, ja vi får se.
Ovan mina nejlikor jag köpte förra veckan, som står sig så fina. Tacksamma blommor då de brukar hålla länge. Andra tacksamma växter är suckulenter och nu fick min ena flytta från badrummet till fönsterbrädan. Små förändringar gör så mycket. Ute har det varit kallt så nu har fingervantarna åkt på. Vitt på taken och frost i gräset. Hösten pinnar på...
Önskar er en fin helg!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Visst är fredagar underbara!!

Har inte heller supermycket inplanerat - så skönt. Håller med om att små förändringar gör så mycket. Fint att nejlikorna stått så länge!

Önskar en fin helg

KRAM!

2014-10-18 @ 02:58:34
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Lotta

…mitt namn försvann ;)

2014-10-18 @ 02:59:02
URL: http://www.charmigacharlie.blogspot.com
Postat av: Anna- lantligt på Svanängen

Jättefina! Fortsatt trevlig helg! Kram Anna

2014-10-18 @ 22:39:37
URL: http://lantligtpasvanangen.blogspot.se
Postat av: Sara

Skönt med lite ledigt :) Och väldigt fina blommor :)

SV: Ja då måste du göra den fiskrätten, mycket god :)

2014-10-19 @ 10:48:36
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se
Postat av: Sofia

åh vilka fina blommor!!

2014-10-19 @ 21:27:31
URL: http://byfia.com
Postat av: Linnea - fotoblogg

Vilka fina blommor! :) Skönt med en ledig fredag :D

sv: Tack så mycket! Det är verkligen fint med alla färger :D
Tack! Jag fick det! :)

2014-10-20 @ 07:59:58
URL: http://girlinthewood.devote.se
Postat av: Sandra

Så lyxigt med renstädat och en bukett blommor - blir alltid en bra start på helgen med det :) Vi var ju bortresta så jag fick ta storstädningen idag så nu känns det som att jag kan slappna av resten av veckan!

2014-10-20 @ 19:23:55
URL: http://atilio.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0