Grillkväll i mammas stuga en kväll i juli.

Så var det augusti, redan. Denna sommar har verkligen gått fort, jag tycker det nyss blev juli i almanackan.
Nu har jag även hunnit byta stad sedan sist. Åkte ju ner till Marcus i fredags. På Arlanda påväg ner för rulltrappan till tåget så slutade rulltrappan att fungera och alla fick bära sin resväska ner för trapporna. Vilket pust och stånk som hördes må ni tro. Svetten rann och min resväska var packad till bristningsgränsen denna gång, jag satt visst på den till och med för att kunna stänga igen den. Och mitt i rulltrappan vem tappar sin väska med datorn i, jo jag såklart. Pang bara men det gick visst bra (peppar, peppar), och sen hände det en gång till, att jag tappade den alltså. Oddsen där ja. På väg in till tåget, lite lätt stressad, tjongar jag resväskan rätt på foten, den skadade givetvis, och foten svullnade upp till dubbel storlek och gjorde ont och där satt jag sen ensam på tåget mot Uppsala och undrade hur det här skulle gå och höll god min och försökte att inte att skrika av smärta. Tack och lov blev det bra tillslut och äntligen var jag i Gimo, svettig, ont i foten och lagomt på bra humör, men framme. 
 
Det känns som att jag ligger lite efter med uppdateringen och bilder, ja det brukar ju bli så på sommaren. För vilken sommar vi har, denna värme alltså. Det gäller att ta tillvara på dagarna! 
 
En måndag för snart två veckor sedan åkte jag och Marcus till mammas stuga för grillkväll med mina kusiner från Småland med familj. Satt ute och åt givetvis, och grillade över öppen eld. Fläskfilé och kyckling och somrig sallad. Och till efterrätt svenska jordgubbar med vanlijvisp. Sommar när det är som bäst. Tittade även förbi en annan av mina kusiner som var uppe då med sin lilla familj som visst ska få tillökning till jul. Det går verkligen undan i kusinskaran, jag tror jag konstaterar det varje år känns det som. Så spännande med giftermål och bebisar om vartannat, speciellt när vi är i samma ålder. 
Denna pärla alltså, mammas stuga, som varit morfar och mormors. Första parkett vid vattnet och naturen längs knuten, lugnet och tystnaden, vad mer kan man önska. 

Kommentarer
Postat av: Life´s Silverlining and I

Sådan otur att rulltrappan slutade att funka:) men tur att datorn höll! Ja verkligen fint läge på huset vid vattnet! Kram Pernilla

2014-08-04 @ 20:20:33
URL: http://lifessilverliningandi.blogspot.com
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Härliga bilder!

2014-08-05 @ 11:40:28
URL: http://spontan.blogg.se
Postat av: Ekenäsliv

Aj, stackars foten! Hoppas den känns bättre nu.
Va härligt med huset där vid vattnet, det är verkligen något alldeles rogivande med vatten tycker jag.
Ha nu en fin onsdag!
Kram Anna

2014-08-06 @ 08:46:28
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: A House With A View

Vilken otursresa! Men vilken tur att datorn höll, inga billiga grejer att köpa nya. Och vilken härlig pärla att besöka, låter jättemysigt med god grill tillsammans med trevliga människor i sådan miljö :)

Många kramar aka

2014-08-06 @ 18:44:33
URL: http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
Postat av: Hanna - Träning och min vardag som trebarnsmamma

Vad fint det ligger!

2014-08-07 @ 21:05:11
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0