Om jobbiga saker, en fredag med vänner och en lördagspromenad på isen.

Hej månaden mars!
Spännande saker händer denna månad, yttrar nog mer om detta längre fram.
Denna vecka då, relativt lugn. Undervisat i vanlig ordning och hade även en ledig fredag, med tvätt haha.
En spontankväll och träffade upp Peter, David, Jimmy och MatildaRoasters för drinkar. Var trött egentligen, men ryckte upp mig, och tur var väl det, blev en kul kväll. När Henke och Olle slutat jobbet så anslöt de också och vi gick till Jimmy och Olle för en liten hemmafest. Skönt att inte alltid gå ut, ut. Bara umgås med vänner man tycker om hemma hos någon över en drink eller ett glas vin. Bra så.
 
Lördag och träffade upp mamma i stan vid 13-tiden. Blå himmel och strålande sol. En promenad på isen hade vi planerat in. Gick till Gråsjälören som så många andra denna dag. Vädret alltså, så underbart!
Sedan blev det en fika på Friends, titta på folk och prata. Vilken skön dag!
Söndag idag och lika fint ute. Dock blev det ingen utomhusvistelse denna gång. Jag skulle egetligen bara skissa på idéer för en koreografi i modern dans som jag skulle börja på imorgon, då jag hade lite inspiration. Haha, det slutade med att jag gjorde klar hela koreografin! Se där va. Ibland har en flyt.
Nu väntar sportlov en vecka, härligt! Kommer jobba hemifrån en hel del dock då jag behöver skapa samtliga koreografier till danssagan. Man kan ju hoppas på att ha fortsatt flyt även nästa vecka.
Annat jag vill göra under min ledighet: bjuda Peter på middag här hemma, hoppas på att Rebecka hinner träffa mig och kanske bio med mamma.
Har ni sett där ovan, bland allt det vackra vintriga, en bukett tulpaner. Ja nu var det dags igen. Vad skulle jag göra utan dessa blomster?
I tisdags gjorde jag något jag skjutit på länge nu, bävat för. Usch. Men det gick bra, hoppas jag. Året jag ska ta tag i sådant som skaver, sådant som behöver göras. Då ska man belöna sig har jag bestämt. Med parfym. Eller en bukett blommor. Bra avslut på februari och bra start på mars.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Googlade runt lite för att se vad det kan vara för fel på min aralia och hittade ett inlägg av dig skrivet förra året, där du visade upp din aralia. Du kanske inte är någon expert, men jag hittar inget vettigt svar någon annanstans. Jag köpte en Aralia för nån månad sedan och nu börjar bladen hänga nedåt. Har skött den efter konstens alla regler och begriper inte vad jag gör för tokigt. Har du kanske någon idé? Eller tips på hur du skörer din?

Mvh
Lina

2017-03-06 @ 21:20:18
URL: http://pinkelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0