Mina vänners bröllop, 25/3 -2017.

 
Hej mitt i veckan onsdag! Soligt och härligt har det varit idag, så skönt. Jag tänkte jag skulle ge mig på att berätta om bröllopet jag var på i helgen.
Lördag 25/3 på våffeldagen som sagt, var det dags när några av mina närmsta vänner skulle ingå äktenskap. Var nervös hela dagen, som om det vore jag själv som skulle gifta mig haha. Hade haft sådana klädproblem tidigare, men äntligen hittat något som jag trivdes i. Glad i hågen var det äntligen dags att åka till kyrkan.
Vigseln.
Enkel och fin, och vilket vackert par som gjorde vigseln personlig! Smällde nästan av när de stod där bredvid varandra. Som gjorda för varann. All we need is love.
Efteråt var det kramkalas på kyrktrappen och gruppfotografering. Vädret var strålande, vilken perfekt dag! Blå himmel och strålande sol som faktiskt värmde. Åh.
De hade hyrt en buss som sedan tog oss till bröllopsfesten. Natur/skogstema. Och björkstubbar på borden som var placeringshållare som bruden och brudens far hade gjort. Briljant!
Välkomstskål, följt av bingomingel i stora salen där det serverades våfflor dagen till ära. Så fiffig idé! Ett papper med rutor med olika meningar i såsom "träffat kungen" ,"har bott umloands", och "kan tre ord på kinesiska" bl.a. Sedan skulle vi socialisera och mingla runt och den person man mött som bott utomlands t.ex. skulle man skriva in i rutan. Bra isbrytare!
I foajén fanns en systemkamera och olika attiraljer såsom olika mustascher och glasögon så att man kunde ta roliga bilder.
Det var dags för bröllopsmiddag! Fantastiskt god förrätt, den bästa jag ätit med olika primörer! Och sedan varmrätt och bröllopstårta såklart. Och däremellan olika tal från familj och vänner. Så fint! Det delades även ut uppdrag som ska utföras det kommande året. Jag blev tydligen "den hetaste" haha. Och ska ordna en värmande middag i februari. Efter några timmar blev det bröllopsvals, den jag övat med brudparet, vilken ära. Efteråt sa brudgummen "Det var så roligt!!" vilket gjorde mig så glad. Att klänningen råkade rivas upp (vilket jag inte såg) gjorde ingenting;)
Vi andra skulle också få röra på oss i ett slags dansquiz som gick rackarns fort, men var kul. Bra aktivitet! Sedan öppnade baren och det var även dags för dansgolv. Från den första låten som spelades till den sista var det folk som dansade. Imponerande! Svettigt och varmt men roligt. Vilken kväll!
Skulle kunna skriva hur mycket som helst, så många fina minnen från kvällen och härliga bordsgrannar för övrigt. Men någonstans måste man ju stoppa:) En helt FANTASTISK dag och kväll, en av de bästa bröllop jag varit på, som också råkade vara några av mina närmsta vänners. Om jag någon gång skulle få för mig att gifta mig får de gärna innehålla samma stämning.
Tog inte många bilder från dagen som sagt då jag var upptagen med att njuta av stunden, och väljer även bara några få bilder att dela med er här.
Tack än en gång för en underbar dag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0