En vardaglig och inte så händelserik vecka.

Godkväll!
 
Inspirerande och härlig rubrik va? Ja, ibland briljerar man haha. Och som texten lyder så har veckan varit vardaglig och inte tagit särskilt vida spännande svängar. Ja. så kan det också vara.
En del ledighet i och med Nationaldagen, vilket har varit skönt. Annars har det varit jobb på kontoret. 
I fredagskväll (den enda dag vi kunde hitta) hade vi lärare som undervisar i modernt möte och avstämning. Gick igenom vad eleverna bör kunna utifrån ålder och nivåer. 
I lördags stod någonting så kul men nödvändigt som tvätt och städning på schemat. Alltid lika skönt och tillfredställande när det är gjort och det är rent och snyggt. Och lyckades göra klart samtliga koreografier till Dancecamp, hurra! Tycker själv att jag hade väldigt bra framförhållning genom att vara klar 1 vecka och 2 dagar innan det är dags. Bra där! Så skönt faktiskt. Ska visserligen göra någon ny uppvärmningsövning och diagonal, men nu är det mesta grovjobbet klart. Orkade inte stressa och jobba in i det sista, ibland är det bara att göra´t! 
 
Fint väder har vi haft, och har suttit på balkongen så fort jag kommit hem från jobbet, och ätit middag där ute både fredag och lördag. Underbart!
I eftermiddag/kväll är det molnigare så får väl se vad veckan bjuder på för väder. 
Något som slog mig ikväll dock, tänk att det är midsommar om knappt 2 veckor. Vad hände?
Nu återgå till Wallander på tvn, sedan sängen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0