Lite om årets början och tulpaner.

Hejsan!
 
Helgen är här, så skönt!
Ja då var arbetsvecka två avverkad. Förra veckan var det bara arbete på kontoret som stod på agendan, och denna kontorsjobb och undervisning, då de flesta av mina kurser startade. Så kul att vara igång igen med dansandet! Har planerat flitigt och hunnit göra många nya övningar till flertalet av grupperna. Känns bra för en själv också med nytt och fräscht och med mer energi! Hoppas eleverna känner likadant. Jag har i alla fall haft en bra undervisningsvecka med en del träningsvärk, aj, och fått fler roliga jobbförfrågningar!:)
 
Vad har annars hunnit hända hitills under detta årets början? Fått vila upp mig och haft en skön julledighet varvat med en del planering av undervisning.
Träffade upp några vänner och bekanta på Roasters för två helger sedan och sedan blev det en utesväng. Dock ingen kul sådan i ärlighetens namn. Lämnades med en del frågetecken. Nåja. Jag mår väl i alla fall.
Denna helg blir det dock festligeheter i form av födelsedagsfest imorgon, trevligt!
 
Julpyntet är borta sedan tjogonde knut-helgen och in kom mer färggranna kulörer. Jag har köpt min andra bukett tulpaner för i år, och jag njuter så! Känner mig löjligt gammal. Haha. Men blommor och grönt alltså. Fina grejer!
Nu önskar jag er en trevlig helg, må så gott!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0