Möhippa och veckans blomster.

Hej söndagskväll!
 
Sitter här relativt nyduschad och har tvättat håret och passar på att skriva i pausen på Wallander. En skön kväll minsann.
Veckan har rullat på i vanlig ordning. Det har varit lugnt på kontoret så jag var faktiskt ledig i fredags.
Tvätta, städa och stryka stod på schemat. Haha så roligt man kan ha! Men det behövs ju göras också emellanåt.
Åkte till Storheden och var på Blomsterlandet bl.a., förvånande. Och bjöd mamma på eftermiddagsfika, vilket däremot inte händer särskilt ofta.
Pysslade också med en del annat, som har varit hemligt en tid nu. Ja det händer ju spännande saker detta året på flera fronter. I mars smäller det på många håll så att säga.
Förberedde övningar och koreografi i fredagskväll och lördagsmorse. För sedan var det så äntligen dags. MÖHIPPA för en av mina närmsta vänner! Som för övrigt inte anade någonting. Kom på i efterhand att jag inte tog så många bilder tyvärr, hade fullt upp med att umgås. Men några blev det i alla fall.
Och vilken dag vi hade. Nervösa stod vi och väntade i hallen, och sedan sa vi surprise! och sköt raketer. I köket hängde vimplar och bordet var dukat med tulpaner och fyllt med all världens goda ting i matväg. Diverse gissingslekar avlöste varandra, en intervju där bruden skulle gissa vad sin framtida fästman svarat, lappar med meningar hon skulle dela ut som stämde in på var och en av oss. Vi hade alla även tagit med en sak som representerade ett minne vi förknippade med vår brud och hon skulle gissa vad det var och vad det stod för. Efter några timmar förflyttade vi oss till mitt jobb och fick dansa loss. Jazzdans med 30-tals tema och kostymer vilket var väldigt uppskattat. Så kul och tack för det! Sedan tog vi oss vidare för middag, bastu och bad. Målade tavlor, några gjorde ansiktsmasker och vi pratade och åt snacks. En strålande dag och kväll!
 
Söndag idag och vilken lugn och skön sådan. Inte planerat ett endaste dugg. Hemma i en städad lägenhet. Gjort matlådor för kommande veckan, tagit en tupplur i soffan och bara varit. Trots att jag bara drack ett glas vin igår har jag ändå varit trött som få dock. Har sovit så fruktansvärt dåligt ända sedan förra helgen. Det brukar alltid vända efter någon dag, men nu höll det visst i sig. Nåja.
Måste även visa veckans skörd av blommor haha. Såklart. Förra veckans våriga bukett har stått länge. Har dock fått slänga en del blommor nu, men anemonerna står sig än. Vardagsrumsbordet fick sig en vas med tulpaner i rosa toner, passade bra mot alla andra kulörer där. Och så fick jag en så fin bukett namnsdagsblommor av mamma med tulpaner bl.a. Tack. Älskar blommor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0