Streetworkshop och diverse spännande saker.

Hej!
 
Så var det fredag igen då! Här doftar det citron i hela lägenheten, nystädat, så himla härlig känsla.
Det går så fort ju, tänk att imorgon för en vecka sedan gjorde vi sista dansföreställningarna för terminen.
Ja och snart går vi in i juni också, tyckte någon sa att det bara är 3 veckor till midsommar. Kan det verkligen stämmma? Jösses.
Denna vecka har gått på. En hel del fix med diverse saker har stått på agendan och göra klart examinationsuppgifter. Beta av, beta av. 
Var hos läkaren igår, och nya eksem som kliar något otroligt. Och salvan som läkaren skrev ut visade sig vara slut i hela Sverige... Jahapp. 
En ny tid för foten har jag också fått på specialistmottagningen igen den 17 juni, men det kanske jag sagt? Och jag tränar och gör mitt bästa enligt doktorns ordinationer. Så får vi se sedan.
 
Igår gjorde jag något väldigt kul! Hade haft det i tanken, men visste inte om tiden skulle räcka till, men jo. Jag gick på en workshop i street för Daniel Rörström från Balettakademien. Så härligt att bara få dansa och köra på!:) Alltid roligt med lite inspiration och nya inputs.
Och i eftermiddag fick jag ett glädjande besked efter att jag haft is i magen och hoppats. På måndag händer det något spännande och efter det får vi se... Mer kan jag inte yttra i dagsläget, sorry. Utvecklar det sig till något bra så lovar jag att jag ska dela med mig.
 
Och vädret ja... Våren är trögstartad. Här har det regnat som aldrig förr. Igår såg jag ut som en blöt katt mellan alla ärenden haha. Men nu ikväll klarnade det visst upp, hurra!
Önskar er en fin helg!
 

Kommentarer
Postat av: N

Älska när det är nystädat!

2015-05-29 @ 22:30:13
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: Netti

Det är verkligen underbart med nystädat och vad fint du har hemma :-D

2015-05-30 @ 13:16:37
URL: http://starby.devote.se
Postat av: Sara

Så roligt med en workshop :) Ska bli roligt att läsa om det du ska hitta på :)

2015-05-31 @ 18:05:08
URL: http://www.baakochmaat.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0