Att njuta av blommor när värmen saknas en och att bli inlåst i soprummet.

Hej!
 
Nämen, lite bloggflow månne? Jag då är det väl bäst att bara köra på:)
Dock är jag trött som få, men ett litet inlägg blir det allt.
Igår måndags då, den spännande dagen. Ja oj vilken dag, den bästa på länge tror jag. 
Men jag håller på det lite till, förlåt, då jag inväntar lite besked.
 
Ovan en del av mina fina blommor jag fått av mina danselever. Men nu sjunger de tyvärr på sista versen. Vilken lyx att ha hela lägenheten full med blommor i varje hörn, man tackar.
Igår inhandlades dock en bukett med färglada rosor som står på köksbordet. Någonting måste man ju göra när värmen och sommaren dröjer. Kraftig vind och regnet fullständigt öste ner igår och jag liknade den där blöta katten igen. 
I vinter hade vi ju snörekord. Och nu i maj slogs visst nytt regnrekord med 138,9mm regn. Även antalet soltimmar var de lägsta sedan 1957. Nåja, nog pratat om vädret, tids nog bara måste solen visa sig. Nu har vi i alla fall gått in i månaden juni.
Nästa vecka skulle jag ju till sjukhuset för min fot, men fick nyss reda på att det måste flyttas fram. Tur att det bara var med en vecka.
Göra klart examinationsuppgifter i skolan, möte på jobbet och spåna på lite projekt bjuder denna vecka på, så det är bara att ligga i.
 
En lite oväntad sak som hände idag för övrigt. Gick och slängde soporna i eftermiddags, och blev inlåst i soprummet. Där stod jag bland alla sopor, utan mobil och klocka. Det var tyst ute, bara fåglarna kvittrade. Väntade och väntade. Tillslut måste ju någon komma tänkte jag. Så hörde jag fotsteg utanför och jag började knacka och fråga om någon var där. Killen utanför fick inte heller upp dörren så han ringde vaktmästaren som fick rycka ut. 35 minuter hade jag visst varit därinne. Efteråt skojade vaktmästaren med killen som ringde (som var påväg in till soprummet när jag var där inne) och undrade om han vågade gå in där nu. Då tackade jag för mig och när jag äntligen kom in i lägenheten igen brast jag ut i världens skratt. HAHA ja detta var ju dagens, måste ju skratta nu med :)
Sovgott!
 
 

Kommentarer
Postat av: Netti

Oj men vilken tur att du inte var i soprummet längre än så. Vad roligt att få så mycket vackra blommor :-D

2015-06-03 @ 05:11:40
URL: http://starby.devote.se
Postat av: Sara

Men så roligt ! Hade det varit jag som blivit inlåst hade jag nog börjat gråta och skrika efter någon minut, hatar sådant :P haha Kram

2015-06-03 @ 15:05:52
URL: http://www.baakochmaat.se
Postat av: rebeccafornstedt.blogg.se

Men gud, hade blivit livrädd! Tur att de kom till din undsättning ;)

2015-06-04 @ 09:25:34
URL: http://rebeccafornstedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0