Summering: april-juni 2015.

Då tar vi och gör ett nytt försök med årssummeringen. Här kommer mitt april-juni.
April
Det blev så påsk! Jag jobbade skärtorsdag och pluggade till en tenta, ingen rast ingen ro.
Gjorde påskpyntade hemma, och fick finbesök av Mari och Aron som hälsade på. Även Hanna var uppe och vi hann ses hela två gånger. Underbart!
Kunde äntligen komma mig iväg till morfar efter skriven tenta, och fick så mysiga stickade sockar av Elisabet. Tack!
Köpte årets första mårbackapelargon. Blomlyckan i det alltså!
Avslöjade en spännande nyhet jag gått och ruvat på... Jag fick fast anställning som danslärare och firade med bubbel med min Rebecka.
Solen kom på besök, tiden gick fort, hade funderingar på att ev. lägga ner bloggandet och konstaterade att många av mina nära vänner och kusiner väntade smått.
Maj
Åkte till mammas stuga över valborgsmässoafton och sov första natten för i år där. Lugnet och tystnaden var välbehövlig. Väl hemma fick jag ett lättat besked: jag klarade min senast skrivna tenta, hurra!
Träffade vänner, hade en skön och kravlös helg, var på dansföreställning, repade med alla mina dansgrupper och hade tid på specialistmottagningen för min fot och var arg och besviken. 
Så var det äntligen dags för föreställningsveckan (efter mycket krångel som sig bör...). Duktiga fina elever, och dansläraren fick ett helt fång av blommor och presenter. Inte klokt ju!
Det blev Mors dag som firades med middag och rosévinspremiär. Fick ytterligare en ny tid för foten på sjukhuset i juni och hårdtränade. Vår i luften och grönt ute. Och var på streetworkshop med Daniel Rörström från Balettakademien i Stockholm.
Juni
Jag tänkte på dig däruppe i himlen som skulle haft födelsedag. Samt blev inlåst i soprummet och skrattade gott åt det, och smidde planer för framtiden.
Vi träffades upp några stycken från gymnasiet för att fira att det var 10 (!) år sedan vi tog studenten.
Plockade blombuketter med violer och tänkte på mormor, var på olika arbetsintervjuer och startade ett dansprojekt för ungdomar i behov av särskilt stöd och hade många spännande dagar.
Det blev midsommar som spenderades i mammas stuga och luften var varm. 
Rebecka fyllde år och bjöd på kalas i byn. Och så blev det ännu en tur till sjukhuset för foten.
En händelserik månad får jag lov att säga.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Låter som bra månader!

2015-12-28 @ 06:33:23
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0