Somriga dagar från de senaste veckorna.

 
Hej på er!
 
Jag började egentligen det här inlägget igår men det gick visst inte att överföra några bilder, så nu håller jag tummarna för att det fungerar som det ska.
Först och främst vill jag säga grattis till T, min brors och hans frus näst äldsta barn som fyller år idag! Jag provade ringa men fick inget svar, så jag slår en signal imorgon igen. Och sedan vill jag säga grattis till min kusin S som födde tvillingar i lördags, jag tänker på er och hoppas allt får fortsätta väl. 
 
En bildskörd att skåda ovan. Bilder från de senaste veckornas äventyr med andra ord. Vad har vi gjort då måntro? Jo vi har avnjutit svenska jordgubbar med vaniljvisp, ett sommarmåste i allra högsta grad för mig. 
Två dopp i havet, ett i Lulsundet och ett på Storsand. Lite kallt först men sedan var det riktigt uppfriskande och skönt. På Lulsundet blev det ett kvällsdopp och vi låg länge på våra handdukar och njöt av solen innan mörka moln kom. Hann precis hem innan regnet och ett åskoväder bröt loss. Förra veckan strosade vi på marknaden och besökte hamnfestivalen här i stan, och i lördags blev det även Överkalix marknad, där jag aldrig varit förut. Lite godisremmar och sedan var jag nöjd. Hittade ett enkelt och gott recept på bröd som jag testade, här är receptet om någon vill pröva! Att börja dagen med att baka bröd och sedan äta färskt bröd med en kopp te till, det är alla tiders det. 
Födelsedagsfika för Ida och Stina en somrig och varm lördag och en fotbollskväll hemma med två busande hundar (utan bildbevis). Och enkla men ack så goda middagar med lax för att man inte orkar stå och laga mat i denna värme, och ändå har jag varit ganska flitig matlagerska trots tropikklimatet. 
Och jag njuter. Njuter av varma dagar med lätta kläder med balkongen på vid gavel och ljumma vindar och påminner mig själv om att komma ihåg dessa dagar när temeraturen visar på minus 30 grader och det är smällkalla januari. Tiden går ju så fort...
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Så gott :D

2014-07-23 @ 00:14:30
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Sofia

Ser otroligt härligt ut :

2014-07-23 @ 01:59:57
URL: http://byfia.com
Postat av: Ekenäslive

Vila fina bilder du bjuder på:) så härligt somriga!
Ha de gott!
Kram Anna

2014-07-23 @ 21:41:21
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Home2tiny

Härliga bilder från ett vackert sommarsverige. Kramisar Tina

2014-07-24 @ 18:46:41
URL: http://home2tiny.blogspot.se
Postat av: MATILDA

härliga bilder :D

2014-07-25 @ 16:22:05
URL: http://matildays.se
Postat av: Amanda [SPONTAN]

Det där såg riktigt härligt ut :)

2014-07-30 @ 10:54:56
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0